amirhosein75 ارسال شده در مهر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 سلام من تا الان از پرستا شاپ استفاده نکردم و خیلی در این زمینه مبتدی هستم از امکاناتش خوشم اومده اما یک مشکلی هست طریقه نصبشو بلد نیستم ممنون میشم برام توضیح بدید البته برای سی پنل رو میخوام اول رو سی پنل رایگان کار کنم اگر تونستم بعدا روی هاست دایرکت ادمین با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 سلامبه انجمن خوش اومدیداز قسمت جستجو میتونید آموزش نصب پرستاشاپ رو پیدا کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در فروردین 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2014 با سلام امیدوارم جای مناسبی برای پستم انتخاب کرده باشم ... من پرستا رو راحت بر روی لوکال نصب کردم اما برای نصب بر روی هاست مشکل دارم فایل زیپ شده را آپلود کردم طبق آموزش و آن را اکسترا کردم خوب همه پوشه ها هم هست فایل پیش فرض رو قبلش از پنل پاک کردم رو نیز قبلاً از رو هاست پاک کردم الان نمیدونم باید چکار کنم تمام آموزشها رو خوندم اما نتیجه نگرفتم مشکلم اینه نمیتونم فایل setup را اجرا کنم همین وگرنه فکر کنم بقیه تنظیمات باید مثل لوکال باشه بغیر از یوزر پسورد اینا ممنون میشم کمکم کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 با سلام امیدوارم جای مناسبی برای پستم انتخاب کرده باشم ... من پرستا رو راحت بر روی لوکال نصب کردم اما برای نصب بر روی هاست مشکل دارم فایل زیپ شده را آپلود کردم طبق آموزش و آن را اکسترا کردم خوب همه پوشه ها هم هست فایل پیش فرض رو قبلش از پنل پاک کردم رو نیز قبلاً از رو هاست پاک کردم الان نمیدونم باید چکار کنم تمام آموزشها رو خوندم اما نتیجه نگرفتم مشکلم اینه نمیتونم فایل setup را اجرا کنم همین وگرنه فکر کنم بقیه تنظیمات باید مثل لوکال باشه بغیر از یوزر پسورد اینا ممنون میشم کمکم کنید با تشکردر چه مرحله ای از نصب مشکل دارید؟ چه خطایی دریافت می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 از همون مرحله اول مشکل دارم اصلاً نمیتونم نصب کنم یعنی نمیدونم باید چکار کنمدر آدرس بار www.mydomain.ir/perstashop/install رو میزنم پیج ارور میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 خب چه اروری میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 سلام مجدد استاد ممنون از پیگیری شما مشکل نصب حل شد فقط وقتی آدرس سایت رو میزنم به این صورت سایت ایندکس میشه نمیدونم مشکل از کجاستIndex of / prestashop/ باید پرستا رو کلیک کنم بعد وارد سایت میشه فایل زیپ شده را نیز حذف کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 خوب مشکل حل شد فایلها را در شاخه اصلی کپی کردم و سایت بدون مشکل بالا میاد فقط یه مشکلی که مونده بعد از آدرس سایت این عبارت اضافه شده index.php نمیدونم چکارش باید کرد ممنون میشم راهنمایی فرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 سلاماز بخش سئو، لینک آشنا رو فعال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 ممنون از پاسخگویی شما تغییرات اعمال شد حالا fa/ به آخر دامنه اضافه شده است یک سوال دیگه هم داشتم میشه بفرمائید چطوری بخش محصولات و اعضا ریست میشه یعنی پاک بشه آیا باید دونه دونه پاکش کنم ؟با عرض شرمندگی چه جوری میتونم لینک قدرت گرفته از پرستا شاپ رو حذف کنمقبلاً از حضرتعالی کمال تشکر را دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 اون fa به خاطر این هست که زبان انگلیسی فعاله تو فروشگاهتونبرای حذف اون عبارت هم باید به پیکربندی ماژول مدیریت محتوا وارد بشین Sent from my C2105 using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 اون fa به خاطر این هست که زبان انگلیسی فعاله تو فروشگاهتونبرای حذف اون عبارت هم باید به پیکربندی ماژول مدیریت محتوا وارد بشین Sent from my C2105 using Tapatalk 4درود بر ادمین محترم ممنون از راهنمایی فقط قسمت تماس با ما این گزینه از کجا پاک میشه خیلی گشتم نتوستم پاکش کنم Our hotline is available 24/7یه سوال دیگه آیا بک گراند قالب که سفیده رو میشه عوض کرد بنده از ورژت 1.5.4.1 استفاده میکنم قبلاً ازشما بابت کمکتون ممنون و سپاس گذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 ماژول blockcontact رو پیکربندی کنیدبرای تغییر بک گراند هم آموزش کار با فایرباگ موجود در انجمن رو مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 درود بر همگی من پرستا رو نصب کردم اما با اینکه تعداد کالاها کمه اما سایت سنگین و کند هستش آیا راهکاری وجود داره ؟ یک سوال خارج از موضوع آیا هاست سی پنل در سرعتهای مختلفی ارئه میشود یا همه ش یکیه و فقط پهنای باند و ظرفیتش متغیره ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 سرعت به خیلی عوامل بستگی داره. اما چون هنوز محصولی ندارید دو عامل میتونه بیشتر تاثیر گذار باشه: 1. سرور هاستتون و احتمال این که سرعتش پایین باشه2. تنظیمات نامناسب روی پرستا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 سرور رو که نمیدونم میتونم اسمش رو بنویسم از یه شرکت نسبتاً معروف گرفتم نمی نویسم که تبلیغ نشهتنظیمات پرستا اگرآموزش هستش ممنون میشم لینک بدید من خیلی گشتم نتوستم پیدا کنم مسئله ی که میخواستم خدمت شما عرض کنم قسمت مدیریت ماژول ها هستش که خیلی سنگین کار میکنه باز هم از جوابگوئی سریع شما ممنونم و اگر جای نامناسبی پست زده ام خواهش میکنم من رو ببخشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 بعضی شرکت ها فقط اسمشون معروف هست ولی در عمل...!البته نمیخوام بگم حتما مشکل از سرورتونه حتما. تنظیمات پرستا بخصوص تنظیمات بخش کارایی ها یا همون ccc رو انجام بدید. توی انجمن دنبال ccc بگردید به نتیجه می رسیدموارد دیگری مثل بهینه سازی قالب، کدهای جاوااسکریپت سایت و ... هم هستند که اون ها بحث های تخصصی هستند. در کل عوامل خیلی زیادی در سرعت لود سایت تاثیر دارند و یکی از مهم ترین اون ها مشخصات و امکانات سرور سایت هست پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rozha ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 با سلام دوستان من یه مشکل دارم و انجمن رو که گشتم این پست خیلی شبیه مشکل من هستش اما جوابی نگرفتم من قبلا با لوکال کار می کردم حالا روی هاست اصلی فایل زیپ رو نصب کردم اکسترکت کردم اما وقتی طبق آموزش تصویری آدرس سایتم رو توی مرور گر تایپ می کنم صفحه نصب پرستا بالا نمیاد همون صفحه اصلی میاد که از قبل هم می اومد " وب سایت جدید شما آماده به کار است برای مدیریت هاست و وب سایت خود وارد کنترل پانل هاست شوید."اگه لطف کنید راهنمایی کنید که توی مرورگر دقیقا چی باید تایپ کنم که صفحه نصب پرستا بیاد ممنون می شممرسیببخشید مشکل حل شد تایپ کردم :http://www.mydomin.com/prestashop/install/خیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rozha ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سلاموقتی آدرس سایتم رو به صورت www.mydomin.com رو توی مرورگر تایپ می کنم عبارت " وب سایت جدید شما آماده به کار است برای مدیریت هاست و وب سایت خود وارد کنترل پانل هاست شوید."میاد و وقتی به صورتhttp://www.mydomin.com/prestashop/index.phpتایپ می کنم، می تونم مشاهدش کنم ، یعنی این آدرس سایت منه؟ و اگه کسی بخاد سایت رو ببینه باید این آدرس طولانی رو تایپ کنه؟اگه بخام آدرس به صورت www.mydomin.com دیده بشه چیکار باید بکنم؟ممنون می شم راهنمایی کنیدمرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 محتویات پرستا شاپ به صورت پیش فرض در پوشه prestashop قرار دارند که باعث میشه آدرس سایت به این شکل بشه. کافیه فایل های موجود در این پوشه رو به روت هاست منتقل کنید (پوشه public_html) و سپس دوباره نصب کنید (البته با یک دیتابیس جدید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rozha ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 خیلی ممنون مدیر گرامیمراحلی که گفتید رو انجام دادم و نصب مجدد انجام شد حالا در آخر که گزینه " فروشگاه خود را مشاهده کنید" انتخاب می کنم به صفحه ای می رم که میگه " وب سایت جدید شما آماده به کار است برای مدیریت هاست و وب سایت خود وارد کنترل پانل هاست شوید." به نظرم یه اتصالی این وسط برقرار نیست. آیا باید از یکی از ماژول ها برای اینکه صفحه خانگی فروشگاه در آدرس http://www.mydomin.com دیده بشه استفاده کنم؟مرسیاز پشتیبانی هاست پی گیری کردم. جواب دادن که فایل Index.html را حذف نکردم. حالا درست شدسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m3qd4d ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 بنده هم دقیقا همین مشکل را دارم! کل مراحل نصب را به ترتیب رفتم! ولی به جای ایندکس سایت این صفحه میاد! وب سایت جدید شما آماده به کار است ! برای مدیریت هاست و وب سایت خود وارد کنترل پانل هاست شوید. لطفا راهنمایی بفرمایید.مشکل کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 فایل index.html رو از هاستتون پاک کنید واکنش ها : tenderboy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .