pouyandesign ارسال شده در مهر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2013 دوستان و اساتید پرستاشاپی سلام !بنده قصد دارم تا قالب پیش فرض نسخه 1.5.4 رو دوستونه کنم ! از اساتید میخوام راهنمایی بفرمایند !بنده آشنایی با CSS و html و غیره دارم و می تونم انجامش بدم ( صرفا جهت اطلاع دوستانی که احتمالا مینویسن : باید قالب اختصاصی براتون طراحی بشه ! )بنده مشکل اصلیم عرض و فواصل ستون وسط هست با یه پراپرتی میشه هر کدوم از ستون هارو حذف کرد اما عرض و فواصل ستون وسط رو نتونستم پیدا کنم ! فایرباگ هم کمکی نکرد ! فکر میکنم در فایل grid_prestashop هم باید تغییراتی اعمال بشه !بازهم یه عکس میزارم که متوجه شید سپاس فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyandesign ارسال شده در مهر 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2013 دوستان بنده موفق شدم یه تغییرات مثبتی بدم درفایل گلوبال به این صورت :#center_column { width: 730px; } که بیش از مقدار نمیشه داد ! همین مقدارم که میدم تمام فضای موجود رو پر نمیکنه و حدود 20 30 پیکسل باز خالی میمونه !اساتید راهنمایی بفرمایند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_nioton ارسال شده در مهر 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2013 من این جوری تنظیم کردم - البته از قسمت جایگاهها هم کل ستون چپ رو خالی کن تا بیخودی اطلاعات اضافی ارسال نشه #left_column { clear: left; width: 0px; margin-right: 0px; overflow: hidden; display:none; } #columns { direction:rtl; } #center_column { width: 765px; margin: 0 5px 30px 5px; overflow: hidden; float:left; } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .