fatima a ارسال شده در مهر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2013 با سلام دوستان من هرچی انتخاب میکنم وقتی روی سبد خرید میرم، میزنه سبد خالی می باشد !!! مشکل از کجاست؟؟؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در مهر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2013 فکر می کنم مشکل از هاست و سرور و رم آن باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fatima a ارسال شده در مهر 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2013 فکر می کنم مشکل از هاست و سرور و رم آن باشهآخه توی مرورگر فایرفاکس مشکل نداره، کروم خالی نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در مهر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2013 کش هر دو مرورگرتون (هیستوری) را پاک کنـــید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .