pat_2005h ارسال شده در مهر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2013 سلام یه راهنمایی میخواستمالان توی سایت هر کی خرید میکنه یه براش یه میل میره...میخواستم بدونم این آدرس ایمیل رو از کجا میتونم عوض کنم؟یعنی سندر عوض بشهممنونسلام یه راهنمایی میخواستمالان توی سایت هر کی خرید میکنه یه براش یه میل میره...میخواستم بدونم این آدرس ایمیل رو از کجا میتونم عوض کنم؟یعنی سندر عوض بشهممنونتوی قسمت تنظیمات من یه ایمیل هست که موقع نصب وارد کردم الان هم با اون به پنل وارد میشم،تغیرش میدم باز هم به مشتری عوض نمیشه اسمش! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi.yazdani ارسال شده در دی 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2013 سلام یه راهنمایی میخواستمالان توی سایت هر کی خرید میکنه یه براش یه میل میره...میخواستم بدونم این آدرس ایمیل رو از کجا میتونم عوض کنم؟یعنی سندر عوض بشهممنونسلام یه راهنمایی میخواستمالان توی سایت هر کی خرید میکنه یه براش یه میل میره...میخواستم بدونم این آدرس ایمیل رو از کجا میتونم عوض کنم؟یعنی سندر عوض بشهممنونتوی قسمت تنظیمات من یه ایمیل هست که موقع نصب وارد کردم الان هم با اون به پنل وارد میشم،تغیرش میدم باز هم به مشتری عوض نمیشه اسمش! این فایل را باز کنیدclasses/mail.phpline 271: $send = $swift->send($message' date='[/color'] $to, new Swift_Address($from, $from_name));change to$send = $swift->send($message, $to, new Swift_Address($from, 'YOUR EMAIL FROM NAME')); جایگزین کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2013 روش بالا توصیه نمیشهتنظیمات » فروشگاه ها (مغازه ها)انتهای صفحه Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .