kaboue ارسال شده در مهر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2013 سلاممن تازگی کار با پرستا شاپ رو شروع کردم و برای بومی سازی قالب، نیاز به تگهای قالب دارم ممنون میشم اساتید لیست کامل تگها رو برام بفرستند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 سلاممن تازگی کار با پرستا شاپ رو شروع کردم و برای بومی سازی قالب، نیاز به تگهای قالب دارم ممنون میشم اساتید لیست کامل تگها رو برام بفرستند. سوالتون واضح نیست منظورتون از تگ های قالب چیه؟برای بومی سازی شما بیشتر با css سر و کار دارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kaboue ارسال شده در مهر 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2013 سلاممن تازگی کار با پرستا شاپ رو شروع کردم و برای بومی سازی قالب، نیاز به تگهای قالب دارم ممنون میشم اساتید لیست کامل تگها رو برام بفرستند. سوالتون واضح نیست منظورتون از تگ های قالب چیه؟برای بومی سازی شما بیشتر با css سر و کار دارید1.ممنون از پاسخگویی تون 2.اینجور که مناز این سیستم سر درآوردم یه سری تگ هست که توی هسته هست و کد هم شدهکه وقتی تگ رو تویقالب آوردی اون قسمت رو نسبت با زبان سایت ایجاد کنه مثلا:{l s='New products'} : محصول جدید{l s='My account'} : اکانت من /یا/ پروفایل من یه قسمتی هم تویمدیریت هست بنام جایگاه هامیتونید یهتوضیحی در مورد اون بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2013 سلامنه دوست عزیزاینایی که نوشتید مربوط به قسمت ترجمه پرستاشاپ هستندبرای تغییر حرفه ای قالب نیاز به آشنایی با فایلهای تی پی ال و موتور اسمارتی داریدو برای تغییرات معمولی و بومی سازی باید از سی اس اس استفاده کنیدجایگاهها هم قبلا توضیح داده شده. از قسمت جستجو استفاده کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .