fatima a ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 با سلام چندسوال ابتدایی : 1-من میخوام بکگراند سایتمو عوض کنم، اما نمیدونم عکسو باید از کجا آپلود کنم؟ 2- میخوام منو اصلیم زیرمنو داشته باشه، باید چکار کنم؟ 3- اگه بخوام در بخش اطلاعات فیلدی اضافه بشه، چکارکنم؟ با تشکر از راهنمایی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fatima a ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2013 با سلام چندسوال ابتدایی : 1-من میخوام بکگراند سایتمو عوض کنم، اما نمیدونم عکسو باید از کجا آپلود کنم؟ 2- میخوام منو اصلیم زیرمنو داشته باشه، باید چکار کنم؟ 3- اگه بخوام در بخش اطلاعات فیلدی اضافه بشه، چکارکنم؟ با تشکر از راهنمایی شما دوستان من 2تا از مشکلامو حل کردم الان فقط نمیدونم چطور زیر منو بسازم امکانش هست راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2013 شما وقتی چند شاخه و زیر شاخه در فروشگاهتون اضافه کنید، با افزودن اون شاخه ی اصلی به منوتون خودش زیر شاخه هاش رو هم زیر همون شاخه اصلی اضافه میکنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fatima a ارسال شده در مهر 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2013 شما وقتی چند شاخه و زیر شاخه در فروشگاهتون اضافه کنید، با افزودن اون شاخه ی اصلی به منوتون خودش زیر شاخه هاش رو هم زیر همون شاخه اصلی اضافه میکنه موفق باشیدممنون از توضیحتون اما من واقعا گیج شدم الان من میخوام برای منوی اصلی زیر منو بسازمچطور بگم، که زیر منوی کدوم باشه؟ زیر شاخه از کجا مشخص میشه؟میشه مراحلشو بگید؟ من با جوملا کار میکنم الان درک این محیط کمی بران سخته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2013 سلاماز بخش مدیریت >> کاتالوگ >> شاخه ها :شاخه های مدیریت رو ایجاد کنید . سپساز بخش مدیریت >> ماژول ها >> ماژول منو رو پیدا کنید و وارد پیکربندیش بشید و تنظیماتتون رو اعمال کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .