a.kakizadeh ارسال شده در مهر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2013 با سلام و خسته نباشید من وقتی در قسمت توضیحات محصول متنی را وارد می کنم و ذخیره می کنم,توی صفحه محصول در قسمت اطلاعات بیشتر هم توضیحات مربوط به محصول و هم کلمات کلیدی meta وارد شده نمایش داده می شود.چگونه کلمات کلیدی meta را از آن قسمت حذف کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مهر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2013 ادرس سایتتون رو نذاشتیداحتمالا به خاطر طراحی قالبتون هست که تگ ها رو در اون قسمت نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.kakizadeh ارسال شده در مهر 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2013 آدرس سایتم digiseda.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 من توی صفحه محصول شما تبی تحت عنوان اطلاعات بیشتر نمیبینم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.kakizadeh ارسال شده در آبان 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 وقتی متنی در قسمت توضیحات محصول وارد می کنم این تب ایجاد میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .