padratoos ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 سلام چه جوری میشه در قسمت سفارشی کردن محصول، علاوه بر فرمت های تصویری، فرمت zip و rar رو هم اضافه کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 نیاز به یسری تغییرات در فایل PHP داره که یادمه یه بحث مفصل راجع به این موضوع در انجمن اصلی دیده بودمیه سرچی بزنید توی اون انجمن احتمالا به نتیجه میرسید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در مهر 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2013 توی انجمن اصلی خیلی گشتم ولی فقط یه موضوع بود که به نتیجه نرسیده بود: http://www.prestashop.com/forums/topic/26469-product-customization-upload-zip-file/ لطفا اگه ممکنه بگید چه تغییراتی باید بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2013 والا از حوزه دانش من که خارجه. دوستان برنامه نویسمون شاید بتونن پاسختون رو بدنفکر کنم تو همون انجمن اصلی این موضوع رو مطرح کنید زودتر به نتیجه برسید چون خیلی بحثش تخصصیه و کار یکی دو خط نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آبان 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2013 padratoosبه نتیجه ای رسیدید؟من هم همین مشکل را دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .