padratoos ارسال شده در مهر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2013 سلام وقتی در قسمت سفارشی کردن محصول یک عکس با اندازه بالا مثلا 3951*5906 آپلود میکنم این خطا رو میده: Fatal error: Out of memory (allocated 240123904) (tried to allocate 16200 bytes) in /home3/takposte/public_html/images.inc.php on line 250 مقدار memory limit رو به 128 تغییر دادم ولی درست نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2013 دقیق نمیدونم. سایر دوستان اگه اطلاعی دارند ممنون میشم در اختیار بذارناما اون طور که خطا نشون میده مشکل از همون memory_limit هست. البته خود پرستا هم محدودیت داره برای سایز عکس که باید از تنظیمات تغییرش بدیدو مورد دیگه هم این که حتی اگه آپلود هم بشه باز پرستا خودش سایز عکس رو کوچیک میکنه. مگر این که از بخش "تنظیمات -> تصاویر" اندازه دلخواهتون رو وارد کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 پرستاشاپ بعد از آپلود عکس در قسمت سفارشی سازی، تصویر رو توسط سرور تغییر سایز میده که این عملکرد برای تصاویر با سایز بالا نیاز به رم زیادی از سرور دارهدر صورتی که نیاز به آپلود عکس های سنگین توسط مشتری دارید یا باید از سرور های مجازی با منابع اختصاصی و رم بالا استفاده کنیدیا از پلاگین های جی کوئری روی سایتتون استفاده کنید تا عمل Resize عکس سمت کاربر انجام بشه و به سرور فشار نیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 سلامیه راه دیگه هم هستیه عکس کم حجم بذارید و بعدا عکسهای خودتون رو جایگزین کنید با همون نام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در مهر 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 چه جوری میشه به جای این خطا پیامی به مشتری نمایش داده بشه که سایز تصویرش برای آپلود زیاده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 به تنظیمات، تصاویر مراجعه کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در مهر 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 رفتم ولی جایی نبود که بشه پیغام خطا رو تغییر داد!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 پیغام خطا خیر!اما میشه محدودیت آپلود تنظیم کردتنظیمات رو به دقت ببینید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasaman ارسال شده در آبان 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2013 سلام دوستان من عکس محصول رو تو فروشگاه گذاشتم ولی وقتی وارد سایت می شم میگه هیچ محصولی وجود ندارهممنون می شم راهنماییم کنیدسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2013 سلامبه انجمن خوش اومدیدآدرس سایتتون ؟؟؟تنظیمات ماژولها رو تغییر دادید یا خیر ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasaman ارسال شده در آبان 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2013 سلامبه انجمن خوش اومدیدآدرس سایتتون ؟؟؟تنظیمات ماژولها رو تغییر دادید یا خیر ؟ممنون دوست عزیزهیچ تغییری در قسمت ماژولها ندادمدرضمن من تازه کار هستم و این فروشگاه هم پروژه دانشجویی هست که استادمون خواستهخوشحال می شم کمکم کنیدآدس سایتgzcharm.irسپاس گذارمآها اینو یادم رفت بگم مشکل نمایش محصولات حل شد ولی مسئله اینجاست من می خوام از قسمت شاخه ها ->منو-->زیرمنو بتونم محصولمو ببینم وگرنه رویه صفحه اصلی میادممنوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosain1345 ارسال شده در دی 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2013 با سلاممن با قسمت محصولات / اضافه کردن محصول جدید/ تصاویر مشکل دارم وقتی میخوام تصویر را آپلود کنم ارور "خطایی هنگام کپی کردن تصویر رخ داده" میدهد و نمی تونم تصویر را به محصول اضافه کنم این خطا از دیشب رخ داده و قبلا مشکلی نداشتم.لطفا راهنمایی کنید چطور رفعش کنم متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2013 خیلی دلیل میتونه داشته باشهاز کم شدن مقدار مجاز آپلود یا بالا بودن حجم عکس یا بسته شدن یکی از توابع توسط هاستدیباگ رو روشن کنید شاید خطایی ببینید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .