m1o2o3o4 ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 یبا سلام خدمت دوستان گل پرستاشاپی از اونجایی که معرفی ویدئویی محصول یا معرفی ویدئویی سایت و ... از هر نظر جالبتر و گیراتر از معرفی با متن و عکس هست شاید خیلیاتون بخواید به صفحاتتون ویدئو اضافه کنید. راه های مختلفی برای اینکار وجود داره که هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارند. یکی از این روش ها embed کردن و شیر کردن از سایت های اشتراک ویدئو مثل آپارات و یوتیوب هست. این روش معایب زیادی داره . به همین خاطر تو این آموزش شما یاد می گیرید خیلی ساده ویدئو های خودتون رو از روی سرور خودتون در هر قسمت از سایت پخش کنید. چند نکته در مورد این آموزش : این آموزش از جایی کپی نشده. ولی همه اطلاعات از گوگل کردن بدست اومده .امکان داره اشکالاتی وجود داشته باشه. به خاطر همین از همه دوستان عذر می خوام . آموزش در سطح مقدماتی هست و شاید راه حل بهتری دوستان داشته باشند و ممنون میشم از تجربیاتشون استفاده کنیم. خب و اما میریم سراغ آموزش : 1- فایل های پلیر jwplayer رو از این لینک دانلود کنید. 2- پوشه jwplayer رو از داخل زیپ استخراج کنید و داخل public_html کپی کنید. 3- فایل header.tpl رو با notepad باز کنید. 4- بین تگ , کد زیر رو وارد کنید : نصب پلیر تموم شد. از این به بعد شما هر جایی از صفحتون می تونید از کدهای html زیر برای قرار دادن ویدئو استفاده کنید. فقط دو تا نکته هست که باید توجه کنید : مثل تمام پلیرها ( به غیر از پلیرهای html5 ) این پلیر هم از فلش استفاده میکنه. این پلیر از فرمت های flv , mp4 , webm که فرمتهای رایج وب هستند پشتیبانی میکنه. Loading the player... به جای myvideo آدرس ویدئوتون رو قرار بدید. به جای myposter آدرس عکسی که قبل از پخش ویدئو نشون داده میشه رو بذارید. به همین راحتی. ویدئو شما در تمام مرورگرهایی که فلش پلیر دارند قابل پخش خواهد بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.molavi ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 عزیزم به فکر میزان هاست ما هم هستی ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
upnul50 ارسال شده در آبان 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 سلام دوست عزیز می شه لطفا" فایل هایی که باید دانلود کرد را اینجا بزارید؟ چون توی سایت jw هم رفتم ثبت نام هم کردم ولی هیچ جایی برای دانلود فایل نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafarpourmehdi ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 با سلامدوستان من دقیقا میخوام کاری رو انجام بدم معکوس کاری رو که شما اموزش دادین و اونم دانلود فیلم از سایتهای انلاینی هست که با فرمت JW PLAYER ارایه میکنن میخواستم ببینم ئچجوری این امکان فراهم میشهممنون میشم پاسخی صحیح رو به من بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .