amiralib ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 سلامنمیدونم تاحال دقت کردید یا نه .... یک باگ خیلی بزرگ وجود داره و اون اینکه هنگام جستجو باید عبارت رو از اول تایپ کنید تا سرچ بشه و اگر عبارت وسط رو سرچ کنید هیچ نتیجه ای نمیدهمثلا اگر عبارت IPO رو سرچ کنید IPOD رو میاره .... ولی اگر POD رو سرچ کنید IPOD رو نمیاره !!!!این برای من که نام محصولام انگلیسی هست و عبارات مختلفی تو نامشون هست خیلی خیلی مشکل بزرگی هستآیا کسی راه حلی داره ؟ یا ماژولی برای تصحیح این موضوع داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 هیچ سیستم جستجویی این رو ندارهاین سیستم طبق استنداردهایی تهیه شده. برای این کار میتونید برای محصولاتتون برچسب بزنید.همچنین بخشی در مدیریت که به جایگزین ها ترجمه شده یا غلط های املایی میتونید یک سری کلمات رو وارد کنید و این کلمات رو ویرایش و مدیریت کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amiralib ارسال شده در مهر 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 دوست عزیز نگو هیچ سیستم اینو نداره !تقریبا همه فروشگاه ها اینجوری هستند بجز پسرتا شاپ که ایراد بزرگی هم هستدرسته پرستا یک سرو گردن بالاست ولی خوب ایراداتش رو باید بتونیم حل کنیم.حداقل راه حل پیشنهادی هم ندارید برای درست کردن این مورد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 دوست من گوگل هم این امکان رو نداره ولی اگه اشتباه جستجو کنید میگه منظور شما این بود؟ولی مثلن توی گوگوی بزنید فون نتایج شامل آیفون میشن؟من راهکار هم دادم و نه یک راهکار که دو راهکار! شما به دقت نخوندین Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 سلاماین قابلیت رو فروشگاههایی مثل چاره دارندپرستاشاپ از دستورات اس کیو ال برای جستجو استفاده میکنه و کلا سیستمهایی که بر این اساس باشند فکر میکنم این مشکل رو دارندمزیتش فکر میکنم سرعت بالاترش باشهبه هر حال به نظر من این باگ نیست .موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2013 سلامهمونطور که قبلا اشاره کردم، این موضوع باگ محسوب نمیشه و سلیقه ایبوده و تیم قدرتمند پرستاشاپ حتما دلیلی برای خودشون داشتن که این قسمت روبه این صورت نوشتن.به هر حال با بررسی هایی که با دانوش جان داشتیم، فایل زیر آماده شده که این مساله رو برطرف میکنهکافیه فایل ضمیمه رو دانلود کنین و در مسیر /override/classes قرار بدیدموفق باشیدSearch.zip واکنش ها : sepehr 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amiralib ارسال شده در آبان 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2013 بی اندازه هیجان زده شدم الان !!!! من تو مسیر /public_html/override/classes قرار دادم ولی چیزی نشد. فکر نکنم منظورتون اینجا بوده باشه ....میشه دقیق بفرمایید کجا ؟cash رو پاک کردم درست شد و کار میکنهآقا بی ...... اندازه متشکرمواقعا گل کاشتین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 متاسفانه من این فایل رو در مسیر مورد نظر آپلود کردم ولی نتیجه ای ندیدم.تو چه فیلدهایی میگرده؟؟من میخوام توی فیلد نام کالا، توضیحات جزئی و کلی رو بگردهو هر قسمت از کلمه رو هم که بزنه مطالب مرتبط رو نشون بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 سلامآدرس سایت و یک مثال از جستجوتون رو اعلام کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 به عنوان مثال این لینک رو ببینید:http://shop.tgf.ir/index.php?id_product=72&controller=product نمونه کلمه هایی کلمه هایی که باید قابل جستجو باشن:bpsbps9vgn-ararar55sz95 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 دوست عزیز این فایل دقیقا همین مشکل رو حل میکنهمطمئن بشید که در مسیر درست فایل رو قرار دادیدکامپایل روشنکش خاموشو مجددا تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 صفحه این دو گزینه رو داره:اگر فایل های قالب به روز شده اند آن ها را مجدد کامپایل کن کامپایل اجباری من کامپایل اجباری رو هم انتخاب کردم (درست است؟)ولی مثلا کلمه sz95 رو که جستجو میکنم نتیجه درست نمایش داده می شود، ولی sz را که جستجو میکنم هیچ چیزی را پیدا نمی کند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 من الان سایتتون رو تست کردم و مشکلی ندارهتمام کلماتی که نوشتین یافت میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 من دوباره روی یک سیستم دیگه هم چک کردم: کلمه ar روو این هم پاسخ سایت!: جستجوی شما نتیجه ای در بر نداشت "ar" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 http://upload.tehran98.com/upme/uploads/70089c8b675c22391.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 bps را که جستجو کنید نتیجه درست استولی یک دو حرفی مثل sz یا ar را امتحان کنید متوجه می شوید که هیچ نتیجه ای پیدا نمی شود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 آخه دو حرفی کی جستجو میکنه دوست عزیز ؟ دنبال ایراد پیدا کردن هستی شماحداقل 3 حرف به صورت پیشفرض تنظیم شده که میتونید تغییرش بدیدبخش مدیریت >> تنظیمات >> جستجو واکنش ها : sepehr 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 ممنون، خیلی لطف کردین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yadollahikeyvan ارسال شده در خرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2014 با تشکر فراوان دوست عزیز مشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 این روی نسخه 1.6 یا 1.5 کا ر میکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 سلامبرای نسخه 1.5 باید بررسی کنماحتمال داره جواب ندهالبته امتحانش که مجانیه تست کنید ببینید کار میکنه با نه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
avinbuy ارسال شده در مهر 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2017 سلام من روی مسیر انجام دادم جواب هم داد ولی نمیدونم چرا در مورد سرچ سایتم علاوه بر اون عبارت چیزای دیگه ی بی مربوط هم میاره میشه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
avinbuy ارسال شده در مهر 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2017 سلام کسی نیست در این بحث بتونه به من کمک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .