sepahan ارسال شده در آبان 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2013 با سلام بچه ها من یه سوال دارم نمی دونم میتونید کمکم کنید یا نهچطور میشه یک محصول را فقط در یک صفحه خاص نمایش بدم؟مثلا در صفحه ثبت سفارش خاص نه در شاخه محصولاتتوضیحات:من میخوام یک محصول به صورت سفارشی توسط یوزر برا من ارسال بشه حتمن هم میخام حالات تغییر وضعیت را داشته باشهطبق صحبتی که با آقای دانوش میرعلایی داشتم( ایشون خیلی لطف کردند وقت گذاشتن وتمام خصوصیات موارد مورد نظر من را با دقت شنیدند جا داره ازشون تشکر کنم باز هم ) به من محصول سفارشی را پیشنهاد کردند یا همون استفاده از قسمت شخصی سازیحالا من نمیخام این محصول اصلن در شاخه محصولات-ویا هنگام ساخت در قسمت محصولات جدید نمایش داده بشهدر واقع استفاده از فرم شخصی سازی بیشتر مد نظرم هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در آبان 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2013 برای اینکه محصول در شاخه ها نمایش داده نشود ابتدا یک شاخه به نام سفارشی ایجاد کنید و محصول مورد نظر را در این شاخه قرار دهید سپس وضعیت نمایش شاخه را غیر فعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آبان 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2013 بله ممنون از پاسختون اون را متوجه هستم حالا چی کار کنم که تو قسمت محصولات جدید نیاد من لازم دارم که محصولاتم برای حداقل 90 روز به عنوان جدید شناخته شود اما این یکی را نمیخوام اینطور بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2013 باید از طریق دیتابیس تاریخش رو دستکاری کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .