aj00ja ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 با سلام،کسی از دوستان می تونه کمک کنه؟ با سبد خرید به مشکل خوردم.پس از افزودن محصول به سبد خرید، نام محصول به درستی نمایش پیدا نمیکند! فرقی نمیکنه چند محصول اضافه کنید.هر آیتمی در هنگام افزوده شدن به سبد، اولین بار، دچار این ایراد میشود.*در ماوس آور تایتل را به درستی نمایش میدهد! بعد از رفرش کردن صفحه، مشکل بر طرف می شود. ps version: 1.5.4.1 persian - finalبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2013 فکر میکنم قبلن در انجمن بررسی شده. جستجو کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aj00ja ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2013 فکر میکنم قبلن در انجمن بررسی شده. جستجو کردین؟جستجو کردم، مورد مشابه یافت نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آبان 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2013 راه حل در این تاپیک ارائه شده http://presta-shop.ir/forum/Thread-3224-%D8%AD%D9%84-%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B3%D8%A8%D8%AF-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF پست آخر رو ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aj00ja ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2013 امروز ایراد رو پیدا و برطرف کردم. باز هم سپاسموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .