ofpersia ارسال شده در تیر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2014 سلاممن میخوام طرف فقط پست پیشتاز رو انتخاب کنه > وزن و مسافت رو لازم ندارم اعمال بشهمیخوام بدون هزینه ی پست محصول رو ارسال کنم مرحله اولشو که تعریف پست پیشتاز بود رو انجام دادم(که هنگام خرید محصول بازم پیغام"هیچ حاملی برای آدرس "آدرس من" در دسترس نیست" میاد!) 1. حالا باید چیکار کنم؟که یا پست پیشتاز خود به خود انتخاب شده باشه و هزینه ای واسه پست و وزنش اضافه نشه؟ 2. یا اینکه کلاً قسمت انتخاب حامل رو بردارم؟ پاسخ برای کاربرای دیگه:لینک ولی من هزینه رو صفر قرار دادم > اینطوری کادرش می مونه ولی رایگان محاسبه میشه:دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در تیر 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2014 اگه نمیخواهید وزن و مسافت اعمال بشه محدوده قیمت و محدوده وزن رو زیاد بذارید مثلا از 0 تا 1000000 واسه حمل رایگان هم قسمت ارسال > هزینه های جابجایی 0 قرار بدید و ذخیره کنید . سپس در پایین همون قسمت " هزینه ها به وسیله ی حامل، منطقه جغرافیایی و محدوده " " همه " رو روی 0 قرار بدید و ذخیره کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در تیر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2014 سلام . یعنی روشی نمیشه که من نرفته باشم برای حامل ها و درست شده باشه کم کم داره اعصاب رو خراب میکنه لطفا یکی کمک کنه به من http://shop3.quranee.irسلام . یعنی روشی نمیشه که من نرفته باشم برای حامل ها و درست شده باشه کم کم داره اعصاب رو خراب میکنه لطفا یکی کمک کنه به من http://shop3.quranee.irظاهرا حل شد مثل اینکه از فعال بودن گزینه مدیریت پیشرفته انبار بود !! ربطی داشت به حامل ها اصلا ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2014 بلهانبارها به یک یا چند حامل مرتبط میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در شهریور 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 سلامتعریف حامل رو میشه توی 1.6 هم آموزش بدید چون انگار فرق داره من گیج شدمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
splendi ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 منم از نسخه 1.6 استفاده میکنم ولی نمیاد هیپ حاملیراهنمایی کنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arzunbazar ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 من ماژول آسمان وب رو برای حامل نصب کردم آیا باید اونو هم تغییر بدم و براش هزینه تعریف کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2014 در نسخه 1.6 همه مراحل یکجا جمع میشه و تفاوتی نمیکنهبا این حال نیاز به تهیه یک آموزش داره. برای سایر ماژول های واسطه پستی نیازی به تعریف چیزی نیست. ولی بهتره علاوه بر آن ها یک حامل پست پرداخت آنلاین هم داشته باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hasanaaa ارسال شده در مهر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2014 کلا این حامل تو پرستاشاپ داستانه... اول از همه معلوم نیست چرا شهرها پیشفرض تعریف نشدند. (البته ماژول هست که ۴۴۰ شهر رو اضافه میکنه ولی چیز به این مهمی باید از اول رو سیستم باشه). بعد هم اینکه فرض کنید میخواییم یه حامل پیک موتوری فقط برای شهر تهران تعریف کنیم. چه اتفاقی می افته چیکار باید کرد؟ یا مثلا پست پیشتاز تعریف کنی برای فقط دو تا استان(مثلا اگر کاربر از استان همدان یا اردبیل بود پست پیشتاز فعال بشه) ...اگر بخوای منطفه جدید بسازی باید استان جدید هم بسازی به اسم همدان۲ یا اردبیل۲ که فقط متصل کتی به منطقه جدیده. واسه پیک موتوری هم تو آموزشها همین طوری گفته بودن که یه منطقه بسازی بعد توی استان ها یکی ایجاد کنی مثلا شمال تهران.... اصلا من ناراحت شدم... یه جوری شدم... باید اینطوری باشه که وقتی منطقه جدید ایجاد میکنی همونجا بشه مشخص کرد که این منظقه جدید یا شامل کل کشورهاست( که استاناشون هم توشن) یا از کشو فقط یه کشور انتخاب کنی (که استانهای همون کشور هم شاملن) یا اگه میخوای واسه یه استان باشه کشور رو مشخص کنی بعد استانهای اون کشور نمایش داده بشن که بتونی یکیو انتخاب کنی... واسه شهر هم یه مرحله بیشتر... این طوری میشه واسه هر جایی هر نوع حامل که میخوای فعال کنی... نمیدونم والا... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 سلامدوستان چطوری میشه در پرستا 1.6 یه حامل رو پیشفرض قرار داد !؟من 2 حامل رایگان دارم و یکی پولی که پست پیشتاز هست اما اول هر کار میکنم 2 حامل رایگان رو نمایش میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 سلامدر بخش ارسال>>تنظیمات میتونید نحوه چینش رو تغییر بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahabi ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 با سلامبا تشکر از این آموزش خوب.من کل آموزش را پیش رفتم اما در این بخش :"بعد ذخیره کنید . سپس از سربرگ ارسال روی خود " ارسال " کلیک کنید . هزینه جابجایی رو 0 قرار بدید و ذخیره کنید . پس از ذخیره سازی بیایید پایین جایی که نوشته : " هزینه ها به وسیله ی حامل، منطقه جغرافیایی و محدوده " در اینجا حامل رو حاملی که انتخاب کردید بذارید " پست پیشتاز " سپس صفحه دوباره لود میشه بیایید پایین" این بخش را ندارم و مثل عکس زیر نشان داه می شود: http://upload7.ir/imgs/2014-09/94477272132955359481.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2014 با سلامبا تشکر از این آموزش خوب.من کل آموزش را پیش رفتم اما در این بخش :"بعد ذخیره کنید . سپس از سربرگ ارسال روی خود " ارسال " کلیک کنید . هزینه جابجایی رو 0 قرار بدید و ذخیره کنید . پس از ذخیره سازی بیایید پایین جایی که نوشته : " هزینه ها به وسیله ی حامل، منطقه جغرافیایی و محدوده " در اینجا حامل رو حاملی که انتخاب کردید بذارید " پست پیشتاز " سپس صفحه دوباره لود میشه بیایید پایین" این بخش را ندارم و مثل عکس زیر نشان داه می شود:http://upload7.ir/imgs/2014-09/94477272132955359481.pngاون توضیحات مربوط به صفر کردن هزینه جابه جایی و ... هستچه تنظیماتی رو لازم دارین که نتونستین بهش برسین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahabi ارسال شده در دی 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 با سلامبا تشکر از این آموزش خوب.من کل آموزش را پیش رفتم اما در این بخش :"بعد ذخیره کنید . سپس از سربرگ ارسال روی خود " ارسال " کلیک کنید . هزینه جابجایی رو 0 قرار بدید و ذخیره کنید . پس از ذخیره سازی بیایید پایین جایی که نوشته : " هزینه ها به وسیله ی حامل، منطقه جغرافیایی و محدوده " در اینجا حامل رو حاملی که انتخاب کردید بذارید " پست پیشتاز " سپس صفحه دوباره لود میشه بیایید پایین" این بخش را ندارم و مثل عکس زیر نشان داه می شود:http://upload7.ir/imgs/2014-09/94477272132955359481.pngاون توضیحات مربوط به صفر کردن هزینه جابه جایی و ... هستچه تنظیماتی رو لازم دارین که نتونستین بهش برسین؟بخش زیر را ندارم :"" هزینه ها به وسیله ی حامل، منطقه جغرافیایی و محدوده " در اینجا حامل رو حاملی که انتخاب کردید بذارید " پست پیشتاز " سپس صفحه دوباره لود میشه بیایید پایینجایی که نوشته " همه " این رو مثلا 40000 ریال قرار بدید و ذخیره کنید . تمام شد به همین راحتی!" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa ارسال شده در دی 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 سلام من آخرین پرستاشاپ 1.5 رو از انجمن دانلود کردم اما در بخش حامل ها با تغییرات ظاهری ایجاد شده ولی نمیدونم چطوری مثل این آموزشی که داده اید اعمال کنم . به صورت تصویری گذاشته ام که راهنمایی کنید ، با تشکر http://upsara.com/images/l5f_1.pnghttp://upsara.com/images/kks_2.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 توی تصویر یک که مشکلی نیست، فقط حامل رو تعریف کردینتوی عکس دوم، شماره های 1 تا 4 هزینه جا به جایی و مالیات هست، شماره 3 درسته، وزن کل باشهتوی شماره 6 و 7 با توجه به محصول هایی که دارین، محدوده وزن ها رو تعریف کنین، مثلا 0 تا 100 گرم، 101 تا 300 گرم و... جلوی همون محدوده هم قیمت رو تعریف کنین و سمت راست هم که مناطق هست، استان ها و کشور به آسیا متصل هست، تیک آسیا رو بزنین فعال شه، یعنی توی کادر آسیا قیمت ها رو وارد کنین و سیو و تماماین هم یادم رفت بگم اگه مثلا دو تا یا چند تا حامل دارین مثلا پست پیشتاز- سفارشی - ویژه و... این مراحل رو باید برای هر کدوم یه بار انجام بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa ارسال شده در دی 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 توی تصویر یک که مشکلی نیست، فقط حامل رو تعریف کردینتوی عکس دوم، شماره های 1 تا 4 هزینه جا به جایی و مالیات هست، شماره 3 درسته، وزن کل باشهتوی شماره 6 و 7 با توجه به محصول هایی که دارین، محدوده وزن ها رو تعریف کنین، مثلا 0 تا 100 گرم، 101 تا 300 گرم و... جلوی همون محدوده هم قیمت رو تعریف کنین و سمت راست هم که مناطق هست، استان ها و کشور به آسیا متصل هست، تیک آسیا رو بزنین فعال شه، یعنی توی کادر آسیا قیمت ها رو وارد کنین و سیو و تماماین هم یادم رفت بگم اگه مثلا دو تا یا چند تا حامل دارین مثلا پست پیشتاز- سفارشی - ویژه و... این مراحل رو باید برای هر کدوم یه بار انجام بدینرفیق اگر بر اساس وزن نباشه چی ؟؟پایین دو تا محدوده قیمت به جا وزن میاره Sent from my Nexus 5 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
psvv ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 دوستان من با این خطا مواجه میشم خطایی هنگام ذخیره محدوده های حامل رخ داد.ولی حامل و ذخیره میکنه ولی در سفارش نمیاره و میگه حاملی نیستبعد از روشن کردن دیباگ هم وقتی ویرایش و میزنم [PrestaShopDatabaseException]Unknown column 'd2.id_shop' in 'where clause' SELECT d.`id_range_weight`, d.id_carrier, d.id_zone, d.price FROM ps_delivery d LEFT JOIN `ps_range_weight` r ON r.`id_range_weight` = d.`id_range_weight` WHERE d.id_carrier = 10 AND d.`id_range_weight` IS NOT NULL AND d.`id_range_weight` != 0 AND d.id_delivery = ( SELECT d2.id_delivery FROM ps_delivery d2 WHERE d2.id_carrier = `d`.id_carrier AND d2.id_zone = `d`.id_zone AND d2.`id_range_weight` = `d`.`id_range_weight` AND d2.id_shop IS NULL AND d2.id_shop_group IS NULL ORDER BY d2.id_shop DESC, d2.id_shop_group DESC LIMIT 1 ) ORDER BY r.delimiter1 at line 635 in file classes/db/Db.php629. WebserviceRequest::getInstance()->setError(500, '[sql Error] '.$this->getMsgError().'. From '.(isset($dbg[3]['class']) ? $dbg[3]['class'] : '').'->'.$dbg[3]['function'].'() Query was : '.$sql, 97); 630. } 631. else if (_PS_DEBUG_SQL_ && $errno && !defined('PS_INSTALLATION_IN_PROGRESS')) 632. { 633. if ($sql) 634. throw new PrestaShopDatabaseException($this->getMsgError().' '.$sql.''); 635. throw new PrestaShopDatabaseException($this->getMsgError()); 636. } 637. } 638. 639. /** DbCore->displayError - [line 325 - classes/db/Db.php] - [1 Arguments]DbCore->query - [line 501 - classes/db/Db.php] - [1 Arguments]DbCore->executeS - [line 395 - classes/Carrier.php] - [1 Arguments]CarrierCore::getDeliveryPriceByRanges - [line 481 - controllers/admin/AdminCarrierWizardController.php] - [2 Arguments]AdminCarrierWizardControllerCore->getTplRangesVarsAndValues - [line 351 - controllers/admin/AdminCarrierWizardController.php] - [3 Arguments]AdminCarrierWizardControllerCore->renderStepThree - [line 120 - controllers/admin/AdminCarrierWizardController.php] - [1 Arguments]AdminCarrierWizardControllerCore->renderView - [line 1797 - classes/controller/AdminController.php]AdminControllerCore->initContent - [line 180 - classes/controller/Controller.php]ControllerCore->run - [line 373 - classes/Dispatcher.php]DispatcherCore->dispatch - [line 54 - admin/index.php] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
psvv ارسال شده در بهمن 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2014 ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن اطلاعات هاست و مدیریتم کسی خواست بگه تا بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 http://upload7.ir/imgs/2014-11/31950620285896688852.jpg سلام میدونم در مورد تعریف حامل در انجمن مطلب زیاد هست و تقزیبا خوندم اما نسخه من 1.06.06 هست و تازه میخوام برای رد شدن از قسمت 2 خرید که حامل هست یه حامل رایگان تعریف کنم و برام مهم نیست چون محصولاتم مجازی هستبرای ساخت ترکیبات مجبورم یک حامل الکی تعریف کنم اگه هم نوع محصول مجازی بزنم نمی تونم ترکیب درست کنم اصل قضیه مراحل برای ساخت پیش رفتم و گزینه ارسال رایگان(2) هم که مشخصهچند نمونه درست کردم تا حالا ولی هنوزم پیغام حامل در دسترس نیست اذیت میکنهاگه تو مراحل اشتباه هی هست ممنون میشم یاد اوری کنیدتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 از عکس ها که چیزی نمی شه فهمید! ولیبرای محصول مجازی ترکیب نمی شه ساخت و نیاز به حامل هم نیست چون موقع خرید می زنه که محصول مجازی هست و گزینه های حامل رو نشون نمی ده یا انتخاب غیر فعال هست، برای اون خطا محصول در دسترس نیست: توی محصول وزن محصول رو یه بار دیگه وارد کنین و سیو کنین، وزن حامل ها رو هم چک کنین که توی محدوده وزن محصولات، حامل تعریف شده باشه، بیشتر تاکید این خطا رو سیو نشدن وزن محصول هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 وقتی حمل رایگان فعال میکنم گزینه محدوده کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 طبیعی نیست به نظرتون؟ حامل رایگان محدوده لازم داره؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 سلام در خصوص ایجاد حامل پستی برای هر شهر چه راه کاری وجود داره ؟ مثلا تهران به اصفهان هزینه کمتری نسبت به تهران به سیستان بلوچستان داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 استفاده از ماژول های COD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .