nimazebel ارسال شده در دی 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2011 سلاممن تو قسمت ویرایش زنده رفتم و یه سری جابه جایی انجام دادم.ولی وقتی رفتم خود سایت رو ببینم دیدم صفحه محصولات هست ولی قسمت های چپ و راست سایت نیست مثل: آمار،شاخه ها،برچسب ها....حتی قالب عوض کردم ولی نشد.مشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2011 شما یک نگاه بندازید از قسمت ماژول ها ببینید آیا ماژول هاتون در لیست موجود هستن یا خیر. بنده احتمال زیادی میدم که شما به اشتباه ماژول ها رو پاک کرده باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2011 به احتمال زیاد شما ماژولها رو از هوک مربوط بهشون پااک کردین . اگه نتونستین درستش کنید رمز مدیریتتون رو بدید یا یه کارمند ایجاد کنید و رمز عبورشو بدید تا واستون درستش کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در دی 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2011 من هم با این مشکل مواجه شدم.با وجود اینکه در قسمت موقعیت ها هیچ چیزی در ستون راست نبود ولی ماژول های اون بخش نصب بودند.اینطور حل شد که در قسمت ماژول ها بر روی یکی از ماژول های اون ستون, دکمه ریست یا همون بازنشانی را زدم و مشکل حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimazebel ارسال شده در بهمن 2، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2011 به احتمال زیاد شما ماژولها رو از هوک مربوط بهشون پااک کردین . اگه نتونستین درستش کنید رمز مدیریتتون رو بدید یا یه کارمند ایجاد کنید و رمز عبورشو بدید تا واستون درستش کنم .سلامدوست عزیز من نتونستم برات ایمیل کنم یعنی نیومد.من توی قسمت موقعیت ها هم رفتم یه سری چیزا سر جاشه.چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2011 دوست عزیز جز اینکه رمز و نام کاربریتون رو بدید راه دیگه ای نیست . ببینید دوست عزیز شما باید اعتماد کنید ، من تو این انجمن هر وقت از یه نفر که تازه فروشگاهشو نصب کرده و مشکل جدی داره رمز عبور و نام کاربری میخوام نمیدونم چرا نمیتونند اعتماد کنند . ببینید شما به راحتی میتونید پس از اینکه بنده مشکلتون رو حل کردم رمز عبورتون رو تغییر بدید ، اصلا جای هیچ نگرانی نیست دوست من .زیر این پست من دکمه دوم نوشته پیام . اونو کلیک کنید و آدرس ورود به کنترل پنل فروشگاهتون رو به همراه نام و رمز رو ارسال کنید تا براتون حلش کنم . اینجوری که من نمیتونم مشکل از کجاست .اینو هم به یاد داشته باشید ما اینجا هستیم که مشکلات کاربران رو حل کنیم و همه چی محرمانه باقی میمونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
partotelecom ارسال شده در مرداد 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2012 سلامماژول های ستون راست نصب هستند و در صفحه اصلی باز میشن ولی در صفحه محصولات ستون راست و محتویات صفحه ناپدید شده و فقط ستون چپ نمایش داده میشه . چیکار کنم ؟کسی راه حلی داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2012 آدرس سایت رو لطفاً بدید تا بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .