toto2008 ارسال شده در آبان 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2013 اگه کسی تخصص داره لطفآ چطور میتوان محصولات را به صورت افقی کنار گذاشت به این صورتhttp://opco.co.ir/?part=gallery&inc=gallerycategory&id=1 محصولا پرستا به صورت عمودی قرار میگیرد لطفآ راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2013 درود منظورتون عکس ها هست ؟ عکس ها در صفحه اصلی مثلا قالب سبز و خاکستری فروشگاه ما عمودی نیست مربع هست ( 129*129 ) شاید در قالب های دیگه متفاوت باشه اما این فروشگاه که معرفی کردید عکس ها در اندازه ( 136*176 ) هست برای اینکه بتونید سایز عکس ها رو تغییر بدید باید برید قسمت " بخش مديريت > تنظیمات > تصاویر " اندازه های مورد نظر خودتون رو وارید کنید مثلا صفحه اصلی میشه home بعد از اینکه اندازه تصاویر رو تغییر دادید فرامون نشه که بیایید پایین تر و روی ایجاد دوباره بند انگشتی ها کلیک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
toto2008 ارسال شده در آبان 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2013 نه دوست من منظورم قرار گیری محصولات کنار هم به صورت افقی میباشد نه زیر هم میخواهم به این شکل باشه = http://shop.neginmashhad.com/index.php/notebook نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2013 منظورتون در صفحه شاخه هاست؟اگه با css آشنا باشید کافیه عرض هر آیتم لیست رو کم کنید و بعد مولفه های داخلش رو استایل جدید بدید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
toto2008 ارسال شده در آبان 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2013 مرسی از پاسخ شما اگه امکان داره یه قالب معرفی کنید که که حالت افقی داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ertebat ارسال شده در دی 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2013 سلام منم این مشکل را دارم ومیخوام محصولات توی شاخه هارا افقی نشون بده ، در ضمن قالب من دارچینا هست و نمونه هایی از سایت های دوستان که دارچینا هست را دیدم که خیلی زیبا بصورت افقی قرار گرفته مثل : http://www.shop.maxstar.ir/3-creatinلطفا به زبان ساده بگید باید چکار کنم css و اینجور چیزا هم هیچی حالیم نمیشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2013 قالب دارچینا نسخه 1.4 که رایگانه ، محصولات به صورت افقی نمایش داده میشن ، یعنی در هر سطر 4 محصول . اگه مال شما اینجوری نیست یعنی اینکه قالب رو درست نصب نکردین و یا مشکل دیگری وجود داره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ertebat ارسال شده در دی 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2013 دوست عزیز درست در شاخه ها نه در صفحه اصلی .این خیلی برام مهمه خواهشا بگید چه کار کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2013 آدرس سایت باید بدین ، اینجوری نمیشه راهنمایی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ertebat ارسال شده در دی 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 آدرس سایت باید بدین ، اینجوری نمیشه راهنمایی کردalipaper.irاینم مشکل من که بصورت افقی نشون نمیده :alipaper.ir/category.php?id_category=6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ertebat ارسال شده در دی 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2013 آدرس سایت باید بدین ، اینجوری نمیشه راهنمایی کردآدرس سایت دادم ، میشه راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2013 سلامقالبتون نیاز به شخصی سازی داره و هزینه هم خواهد داشت و باید با طراح قالب مطرح کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .