intel_amd ارسال شده در آبان 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 همان طور که می دونید هرچی کاربر کمتر درگیر جزئیات شه راحت تره اما من دیدم که پرستاشاپ تا کاربر ثبت نام نکنه نمیگذاره خرید کنه !!برای یک خرید چند ثانیه ای حتما باید ثبت نام کنه ؟؟ نمیشه موقع خرید فقط یک سری اطلاعات هویتیشو ازش بگیریم و درگیر ثبت نام نشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 درود ، به انجمن پرستاشاپ فارسی خوش آمدید لطفا سوالات خودتون رو اول جستجو کنید بارها توضیح داده شده در تنظیمان خرید مهمان رو فعال کنید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
intel_amd ارسال شده در آبان 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 تشکر اما جای این تنظیم هرچی گشتم پیدا نکردم منم فعلا تو این سایت تازه واردم و جاهای چیزارو مثل شما نمیدونم - تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 تنظیمات > سفارشها فعالسازی پرداخت مهمان / بلی / ذخیره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webdeveloper ارسال شده در آذر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 درودبرای من هم این مشکل هست.با اینکه این گزینه فعال شده و مراحل سفارش در یک مرحله فعال شده باز در زمان پرداخت با زرین پال نیاز به ثبت نام هست.ممنون میشوم راهنمایی فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 اون مربوط به پرستاشاپ نمیشه مربوط به مازول پرداخت زرین پال هست که بدون ثبت نام هم میشه سفارش داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webdeveloper ارسال شده در آذر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 ممنون از توجه شما دوست گرامی؛ چگونه می توان پرداخت بدمن ثبت نام را فعال نمود ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 در پست 4 همین تاپیک توضیح داده شده اما اگه منظورتون زرین پال هست خودش فعال هست فقط باید مشتری گزینه پرداخت بدون ورود رو کلیک کنه و پرداختشو انجام بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webdeveloper ارسال شده در آذر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 در پست 4 همین تاپیک توضیح داده شده اما اگه منظورتون زرین پال هست خودش فعال هست فقط باید مشتری گزینه پرداخت بدون ورود رو کلیک کنه و پرداختشو انجام بدهدرود من با تغییر فایل اعلام شده توانستم فیلد های ثبت نام را کم کنم.اما در انتخاب پرداخت با زرین پال باید ثبت نام کرد یا وارد حساب کاربری شد. گزینه ای با عنوانی که شما فرمودید " پرداخت بدون ورود" را ندارد.ممنون میشوم راهنمایی فرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 در حال حاضر فقط ملت و پیلاین این قابلیت رو دارند Sent from my Xperia using tapatalk pro 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webdeveloper ارسال شده در آذر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 در حال حاضر فقط ملت و پیلاین این قابلیت رو دارند Sent from my Xperia using tapatalk pro 4 ممنون از پاسخ شما از مدیران عزیز خواهشی دارم؛لطفا این جریان خرید آسان فایل با کمترین کلیک تمام کنند تا بتوانیم بیشترین استفاده را از این سیستم داشته باشیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 مدیران همه درگیر کارهای مختلف هستند ولی درخواستتون بررسی میشه Sent from my Xperia using tapatalk pro 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2013 با عرض سلام باید به عرض مدیر محترم برسونم من شکل در طولانی بودن ثبت نام پیدا کردم و ان هم آدرس به عنوان مثال شخصی داره کارت تلفن می فروشد و هیچ نیازی به آدرس خریدار ندارد اگز آدرس را حذف کنید ثبت نام به راحتی انجام میشود کد پستی و غیره ب تشکرلطفا به این ایمیل پاسخ بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در دی 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2013 این طور در خواست جزو شخصی سازی حساب میشوند باید درخواست شخصی سازی بدید باتشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2013 جناب توسعه دهنده 100 با ر در بازارچه درخواست دادم اما دوستان اینقدر سرشون شلوغه اینقدر سرشون شلوغه که جواب نمیدن شاید سال آینده ج مارو بدن خیلی جالبه تازه خوبه که قرار نیست مجانی باشه جواب نمیدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2013 درخواستتون رو جواب دادیم.غلو هم نکنید و جوسازی نکنیداگر تاخیر بود از طریق پیام خصوصی پیگیری کنید.اگر اونجا صد بار سوال کردید و جواب ندادیم اینجا هزار بار سوال کنید کسی نمیتونه جواب بده چون نیاز به توضیحات خیلی زیادی داره.پس وقت خودتون و دوستان رو بیهوده تلف نکنید و از راهش پیگیری کنیدتکرار بشه به دلیل نقض قوانین اخطار جدی میگیرید Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2013 اگر خواستید من لاگ 18 تا ایمیلی که از طریق بازارچه گزاشتم را همین جا برایتان نمایش میدهم که خودتان ببنید غلو نیست درضمن آخرین پیام هم به آقای رامتین دادم و تماس تلفنی هم با آقای مهرشاد ذاکریان گرفتم و ایشان کاملا در جریان هستند و شخصا از من عضر خواهی کردند و توضیحات را 7 روز پیش در 5 ایمیل تکراری ارسال کردم و در آخر بهتر نیست به جای عصابی شدن و تهدید کار ما را پیگیری کنید ؟ کسی نمی خواد وقت مدیران را بیخودی و بی جهت بگیره جناب آقای دانوش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2013 من نه عصبی شدم و نه تهدید کردمشاید نوع خوندن شما و یا نوشتن من این رو القا کردهمن فقط تذکر دادم که هر چیزی رو در جای خودش مطرح کنیدتماس بگیرید یا پیام خصوصی بدید مشکلتون سریع تر حل میشهانجمن برای رفع مشکلات عمومی است.موفق باشید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .