mamad.noise ارسال شده در آبان 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 با سلام خدمت همگیمن هر بار که پرستا رو نصب کردم چه نسخه 1.5.2 و چه1.5.4 توی پنل ادمین قسمت پیکربندی فهرست بررسی مثله شکل زیر هست!!همونطور که توی تصویر میبینید 2مورد اول علامت ضربدر و2مورد بعد علامت تعجب دارند!میخواستم ببینم چه مشکلی هست؟اشکال از نصب من هست؟چکار کنم درست بشه؟پیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 درود دوست عزیز این مشکلی نیست شما درست نصب کردید مال همه که اول نصب میکنند این پیغام ها میده که باید فیکسش کنید روش کلیک کنید اونا رو فعال کنید البته بعضی ها هم نمیشه مال من هم اینجوریه : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در آبان 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 ممنوناین گزینه هایی که غیر فعال هستن هرکدوم چه کاربردی دارن؟لزومی داره فعالشون کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 درود , باعث بهینه سازی فروشگاه میشه . فکر کنم فقط " ترکیبات ، فشرده کردن و مخزن آفلاین " رو نتونید فعال کنید یعنی حدود 98% توی هاست های اشتراکی فعال نیست افزونه Memcache PECL هست که باید سرور هاست واستون نصب کنه که اونا هم این کارو نمیکنند من که درخواست دادم این پاسخ رو دادند : "این افزونه با تنظیمات PHP سرور و ماژول SUPHP سازگار نیست متاسفانه و کارایی ندارد." بقیه رو خودتون میتونید فیکس کنید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در آبان 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 اما وقتی غیر از اولی (اون سه تای بعدی) رو میزنم صفحه کارایی توی منو پارامتر های پیشرفته باز میشه و ارور های توی تصویر رو میده:اولی فعال شد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 اینا هم از همون پیغام هایی هست که باید روی سرور نصب بشه و نصب نمیکنند ! که البته چیزه مهمی نیست کاری به این پیغام ها نداشته باشید مال همه هست به فروشگاه و فروش خودتون برسید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .