idinarash ارسال شده در آبان 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2013 سلام وقتی میخوایم محصول جدید وارد کنیم بنده دوست دارم بعد از نام فارسی دسته بندی نام محصول هم به صورت فارسی وارد کنم که در آدرس فارسی باشد و این خطا داده میشود فيلد بازنویسی لینک حد اقل در پارسی(Persian) مورد نياز است. تنها راه حل موجود در انجمن وارد کردن نام در URL آشنا به صورت انگلیسی هست دوست دارم نام آدرس بار فارسی باشه چه کار کنم ؟!البته در قسمت لینک آشنا این پیغام هست به صورت زرد URL rewriting (mod_rewrite) بر روی سرور شما فعال نیست، یااینکه بررسی پیکربندی سرور شما ممکن نیست. اگر میخواهید از URL آشنا استفاده نمائید، باید این حالت فعال باشد. ولی فعال هست اگر باید این پیغام برداشته بشه باید چیکار کنم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 در انجمن جستجو کنیدباید بخش سئو هر محصول رو پر کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 در انجمن جستجو کنیدباید بخش سئو هر محصول رو پر کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4من هم دقیقا همین مشکل رو دارم با این تفاوت که برای ایجاد شاخه ، این پیغام میاد:قسمت بازنویسی لینک حداقل در پارسی(Persian) مورد نیاز است. راهی غیر از وارد کردن url آشنا بصورت انگلیسی وجود نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 در نسخه ۱.۵ با فعال کردن url بومی میتونید لینک فارسی ثبت کنید. از تنظیمات url و سئو Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .