intel_amd ارسال شده در آبان 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2013 این ماژولی که از دو طرفه صفحه میاد بیرونو کسی داره؟http://ztcmobile.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2013 این سایتی که دادید روی فروشگاه ساز مجنتو هستروی پرستا من خودم چنین ماژولی ندیدم اما میشه با یسری تغییرات در قالب رون رو ایجاد کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
intel_amd ارسال شده در آبان 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2013 اینکه میبینید آخه چیز خاصی هم نیست یه کد جاوااسکریپته که 1000 مدل دیگشم دارم فقط نمیدونم چجوری میشه اسکریپت ها رو به خورد این پرستا داداحتمالا هر اسکریپتی میخام کار کنه اول باید در قالب یک ماژول بیارمش بعد بکوبمش تو یکی از هوک ها ...یکم درده سره اگه خودش از اول میشد بهش یک html بدی و بزنتش تو یک هوک خوب بودیک ماژول دیدم همین کارو میکرد اما پس از درج html تو قسمتی از سایت , اسکریپتاش بهم میریزه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2013 سلاممیتونید مستقیم تو فایلهای تی پی ال وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
intel_amd ارسال شده در آبان 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2013 میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟مثلا من گالری تصویر دارم که با jquery ساخته شده که وقتی فایل html شو باز میکنم کار میکنه و اون فایل html به یه سری تصویر و css و js و jquery لینک شده حالا چیکارش کنم که تو پرستا درست اجرا شه یا مثلا انواع منوها دارم که با js ساخته شده - یا خیلی کدهای دیگه ...... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2013 فایل های tpl درواقع html هستند که دارای متغیر هم هستند. شما میتونید محتوای مورد نظرتون رو به این فایل ها اضافه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .