hojjat_web ارسال شده در بهمن 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2011 با سلامدر product.tpl کدی که مشخصه ها رو نشون میده اینه {foreach from=$features item=feature} {$feature.name|escape:'htmlall':'UTF-8'} {$feature.value|escape:'htmlall':'UTF-8'} {/foreach} حالا من میخوام بدونم به چه شکل میشه این قسمت را سفارشی کرد با توجه به اینکه مشخصه ها در بانک اطلاعاتی ایجاد شدن و همه چیز ثابته و در آینده تغییری نمیکنه / با توجه به اطلاعات درج شده در بانک اطلاعاتی به چه شکل میشه توی این قسمت هر مشخصه را که میخواهیم نشون بده /من فکر میکنم اگر این تغییر بشه ایجاد کرد میشه مشخصه ها رو هم دسته بندی کرد . مثلا یه همچین چیزی البته نمیدونم ساختارش درسته یا نه اما اگر یک دسته به نام A و یک دسته به عنوان B ایجاد کرده ب باشیم میشه همچین چیزی را جایگزینش کرد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ {foreach from=$features item=feature} {if ($feature.name=='A') || ($feature.name=='B')} {$feature.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}{$feature.value|escape:'htmlall':'UTF-8'}{/if} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2011 دوست عزیز میشه توضیح بدید دقیقا اینو به چه منظوری میخواین ؟؟ با مثال توضیح بدید تا متوجه شیم . من میدونم چی میخواین ولی نمیدونم کاربردش و منفعتش برای شما چی خواهد بود ؟ در یک کلام به چه دردی میخوره این ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hojjat_web ارسال شده در بهمن 3، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2011 گفتم که واسه دستی بندی کردن ویژگی ها / الان ویژگی ها رو توی پرستاشاپ پشت سر هم میزنه میره فکر میکنم اگر این مشخصه ها رو بشه تفکیک کرد بشه ویژگی ها رو دسته بندی هم کردمثلامشخصات کلی :وزن:120گرمطول:22 سانتی مترعرض:10 سانتی متر و ... مشخصات ظاهری :رنگ:جنس:و... یه همچین چیزی .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2011 اگه اگوریتم بخوای که تقریبا داری درست میگی. میشه یک ماژول طراحی کرد که در بخش پیکربندی شما شماره ویژگیهای مشخص شده در پایگاه داده رو به عنوان یک دسته معرفی کنید و این کار رو برای دستههای مختلف تکرار کنید.بعد این رو به صورت جدول نشون بده.اگر وقت آزاد داشتم روش کار میکردم. فعلا وقت آزاد ندارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hojjat_web ارسال شده در بهمن 3، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2011 آقا اگر اینکارو کنی که یه ملت رو دل شاد کردی همه دعات میکنم من خودم شخصا بیشتر بلکم خیلی حالا در کل واسه اینکه رو کد بالا بشه یه دسته رو فراخوانی کرد باید چه کار کرد ؟ من اون کد رو زدم جواب نگرفتم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hojjat_web ارسال شده در بهمن 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2011 آقا من جواب گرفتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــم با همین کد فقط تفاوتش اینه که توی قبلی من دوتا اسم را با هم می آوردم اما اینجا شرط را برای همه جدا جدا درج میکنم به این شکل : {foreach from=$features item=feature} {if ($feature.name=="A") {$feature.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}{$feature.value|escape:'htmlall':'UTF-8'}{/if} if ($feature.name=="B") {$feature.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}{$feature.value|escape:'htmlall':'UTF-8'}{/if} ن نمیدونم چقدر کارم تخصصی هست یا نه اما خوب به عنوان یه گرافیست علاقه مند به PHP همین کلی کارمو را میندازه d: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2011 آقا دمت گرم . کارت حرف نداره . کارت بد نیست اره این فکر کنم مشکلو حل کنه . فردا تستش میکنم ببینم چجوریه .فقط یه چیزی میمونه . با این کد یه محدودیتی ایجاد میشه ، اونم اینکه باید ویژگیها از قبل تعیین شده باشند و اگه بخوای ویژگیها رو عوض کنی باید بازم کدها رو ویرایش کنی. البته اگه ویژگیهات ثابته مشکلی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hojjat_web ارسال شده در بهمن 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2011 آره این یکم پیچیدش میکنه اما خوب همینشم بد نیست اگر بشه همین روش را توی یک ماژول جا داد خوبه ....آقا یه سوال دیگه توی قسمت ویژگی ها به چه شکل میشه ترتیب را از حالت سورت الفبا در آورد الان دقت کنید بر اساس حروف الفباست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2011 شما گفتید اگر مشخصه اسمش A باشه نام و مقدار برگرده.این کد نام همهی مشخصهها رو برنمی گردونه؟ فقط نام و مقدار مشخصهی A بر میگرده؟ {$feature.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}{$feature.value|escape:'htmlall':'UTF-8'} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hojjat_web ارسال شده در بهمن 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2011 آره . فقط نام و مقدار a رو نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mirdamad ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 کسی میتونه این ماژول رو برام بنویسه؟اگر هزینه داشت مشکلی نداره ، پی ام کنید ممکنه این تاپیک رو گم کنم :دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .