ali_8173 ارسال شده در آبان 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2013 با سلام . ببخشید می خواستم ببینم کجا می تونم سایز و مشخصات لوگو گوشه سایت رو دستکاری کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید. منظورم لوگو دریا کامپیوتر هست.چون لوگو رو عوض کردم ولی نمی دونم کجا باید سایز و اندازشو درست کنم.ماژول هست یا نه.http://upload7.ir/images/21032627539522048182.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_8173 ارسال شده در آبان 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 کسی نیست کمک کنه؟سایز و اندازه لوگو بالا کنار سایت رو چطور می تونم تغییر بدم؟کجا باید برم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 سلاماگه آشنایی به سی اس اس دارید از طریق فایلهای سی اس اس داخل پوشه قالبتون میتونید تغییر بدیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 سایز لوگو خودکار هستیعنی بر اساس سایز لوگویی که آپلود میکنید در دیتابیس اندازه ذخیره میکنهداخل کامپیوتر سایز مناسب رو تولید کنید و از بخش تنظیمات » ظاهر میتونی لوگو آپلود کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .