sanesta ارسال شده در آبان 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 سلامدوستان چطور میتونم محصولات مرتبط ثبت کنم؟هرچقدر دنبالش گشتم .نتونستم جاشو پیدا کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 محصول مرتبط ماژول پیش فرض ندارهلوازم جانبی داریم و محصولات هم شاخه Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sanesta ارسال شده در آبان 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 الآن این مازول رو از کجا گیربیارم؟ پیشفرض رو سیستم هستش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 ماژول نیست دوست منیک محصول رو ویرایش کنید در بخش وابستگی اگه اشتباه نکنم پیداش میکنید اسپم ندید چون مجبور میشم اخطار براتون ثبت کنم Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .