gladiators1980 ارسال شده در آبان 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 سلام وخسته نباشید من از پرستا ورژن 1.5.2.0 استفاده میکنم چندتا محصول به عنوان تست اضافه کردم حالا چه از طریق مهمان چه از طریق ثبت نام چه از طریق پرداخت یک صفحه ای یا 5 مرحله ای همه رو تست کردم وقتی میزنم روی افزودن به سبد خرید برای تمام محصولات یه همچین اروری میده به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟؟ یک صفحه کوچیک جدید باز میشه که توش نوشته Impossible to add the product to the cart. textStatus: 'parsererror'errorThrown: 'SyntaxError: JSON.parse: unterminated string literal'responseText: {"products": [{"id": 9,"link": " ممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 دیباگ رو روشن کنید ببینید خطا تغییری میکنه Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gladiators1980 ارسال شده در آبان 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 نه تغییری نکرد همونجوریه باز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 این مشکل رو از اول داشتید یا به تازگی ایجاد شده ؟ماژول سبد خرید رو بازنشانی کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gladiators1980 ارسال شده در آبان 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 با این ورژن فقط مشکل دارم بقیه ورژن ها رو تست کردم مشکل ندارم ولی با این ورژن پرستا مشکل دارم از اول پاک کردم دوباره نصب کردم بازم مشکل داشت.ماژول سبد خرید هم مجددا ریختم باز ارور میده ولی صفحه رو که رفرش میکنی به سبد اضافه شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .