rxsina ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 ممنون ولی با رفرش و کش و..درست نشدفایل ترجمه رو پیدا نمیکنم، دانوش عزیز کجا قرار دادین؟(صفحه اول فرمودین فایل ترجمه رو همینجا میزارم)خیلی از گزینه ها فارسی نیست تو قسمت مدیریت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 اگر به ۱.۶ ارتقا دادین به بخش ترجمه ها برید و زبان فارسی رو انتخاب کنید و به روز کنید. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 خیر از 1.4.9 به 1.5 ارتقا دادماین کار رو الان انجام دادم ولی بازم خیلی هاش فارسی نیست.در مورد بهم ریختگیش تنظیمات خاصی لازم نداره؟ دیگه واقعا موندم چیکار کنم نمیشه باهاش کار کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 دوست من، من شاید بیشتر از ۱٠ مورد ارتقا دادم و هیچ وقت اینطور نشده. حتمن یک مرحله رو جا انداختین یا یک اشتباهی داشتین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 مراحل رو مو به مو اجرا کردمنمیشهدسترسی پوشه های ادمین 755 و فایل هاش 644 هست. دیگه نمیدونم مشکل کجاستمیشه دوباره با همون نرم افزار آپگرید خودکار اینکار رو انجام داد یا باید برگردم به نسخه قبلی و بعد آپگرید کن؟یادم رفت بگم من به 1.5.6.2 ارتقا دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 این ارور رو هم میداد موقع بروز رسانی:Javascript error (parseJSON) detected for action "restoreFiles".Starting restoration... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 اگه این ارور رو داده موقع ارتقا خطا داده و انجام نشدهباید بکاپ رو برگردونید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .