sylvester ارسال شده در بهمن 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2011 سلاممن هر چی کردم نتونستم رنگ پس زمینه اون کادر سفید رنگ در پایین هر محصول را عوض کنم. محلشو پیدا نکردم.تو سورس صفحه که نگاه کردم مثل این بود که با متد rgb تعیین رنگ شده. برای تغییر رنگش چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2011 برای تغییر رنگ میتونید از این کدها استفاده کنید :یا اسم رنگ مورد نظر رو به انگلیسی وارد کنید مثل black-pink-greenیا از کد rgb استفاده کنید .اولش یه # بزارد بعد کد رنگ رو بنویسیدfff که میشه سفید000 میشه سیاه و ...میتویند از ابزار رنگ فتوشاپ استفاده کنید که کد رنگ رو به شما میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در بهمن 3، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2011 ممنونمشکل من اینه که او محل تغییر کد را پیدا نکردم. کدام فایل؟ کدام سطر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2011 شما یک عکس بگیرید و یا آدرس سایت رو بدید و دقیق تر بگید کجاست منظورتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در بهمن 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2011 شما یک عکس بگیرید و یا آدرس سایت رو بدید و دقیق تر بگید کجاست منظورتون. دوست عزیز عکس لازم نیستشما حتما خودتون پرستا نصب دارید دیگه؟ خوبروی هر محصولی که کلیک میکنید صفحه توضیحات اون کالا میاد بالایک عکس در راست. توضیحات کوتاه در سمت چپ.زیرش عکس های اضافه.و در زیر اون کادر توضیحات کامل کالا با پس زمبنه پیش فرض سفید که دو تا هم تب داره. more infoو datasheetهدف تغییر رنگ پس زمینه اون کادر. نمیتونم بفهم استایلش از کجا داره مقدار دهی میشه.اگر منظورم گنگ است بگید تا عکس اتچ کنم. ولی فکر کنم مفهوم باشهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2011 شما فایل global.css یا rtl.css رو باز کنید و این قسمت رو پیدا کنید (خط 145):div.sheets { clear: both; padding: 1em; background-color: رنگ;} خط آخر رو باید خودتون اضافه کنید و کد رنگ یا نام رنگ رو به جای «رنگ» بنویسید و ذخیره کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در بهمن 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2011 http://www.irupload.ir/images/tunlmmk6qb5x17z2n1c.jpg با تشکر. کد گفته شده اضافه شد مثلا برای رنگ آبی. به شکل بالا در آمد. ولی هنوز یه کادره سفید اون پشت هست که سفیده. باید به رنگه اون لبه های ارغوانی درش بیارم. چ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 6، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2011 فکر کنم مشکل شما در این قسمت حل بشه. به جای white رنگ دلخواه بذارید. .rte, .mceContentBody { text-align: right; background: white; color: black;} شما بهتره به بخش آموزشها برید و آموزش کار با افزونه Firebug رو بخونید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در بهمن 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2011 سلامالان تست نکردم ولی فکر نکنم کارم با اون تغییر کدی که گفتید بشه.من قبلا تمام مقادیر white و fff و ffffff را در هر دو فایل style.css و global.css با مقادیر هگز و متناظر replace کردم تا شاید بتونم رد کدهای استایل اون باکسه کوفتی را بزنم ولی نشد. این افزونه را برم نصبش کنم ببینم چی میشه. خبرش رو همین جا میزارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در بهمن 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2011 کد بالا کاری نکردمن اون پلاگین جالب را نصب کردم و به کمک اون تونستم بطور نمایشی اون کادر را عوض کنم. ولی خیلی عجیبه.هر چی سعی کردم نتونسم کدهای استایل ده اون قسمت را ببینم.خودتون ببینید آدرس استایل هایش element.style { background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF;} * { direction: rtl !important;}rtl.css (line 1) * { margin: 0; padding: 0;}global.css (line 11) Inherited fromdiv#page خداییش اگر کسی قالب موبایل استور را نصب داره یک نگاهی بندازه ببینه این کد element.style به کجا وصله؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2011 element.style نمایش استایل تعریف شده خارج از css هست.باید در فایل tpl مربوطه تغییر ایجاد کنید و اون بخش رو حذف کنید. من نتونستم فایل رو پیدا کنم بازهم میگردم و پیدا میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در بهمن 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2011 سلام دوستان این دوستمون مثل اینکه میخواد کلا قالب رو تغییر بده :D موفق باشین میتونید روی ما حساب کنید حداقلش خودمون یه چیزی یاد می گیریم یکی از خوبی های این قالب طراحی جالبش هست که خودم هم ازش خوشم میاد خیلی ;) برای تغییر اون قسمتی که گفتید کلا تنظیمات قبلی رو پاک کنید تا با هم قاطی نشن :) این کار رو بکن فایل binding_top2.tpl رو باز کنی برای تغییر رنگ باکس سفید کد زیر رو به رنگ مورد نظرت تغییر بده [code][/code] fff رو به رنگ مورد نظرت تغییر بدی کلا زمینه به رنگ مورد نظرت تغییر رنگ پیدا می کنه فقط می مونه گوشه ها که اونها هم عکس هست اگه تغییر بدی برای کلا قالب اعمال می شه پس دو راه داری : راه اول یک فایل دیگه به اسم binding_top3.tpl (عین binding_top2.tpl ) و binding_bottom3.tpl ( عین binding_bottom.tpl ) بساز ولی محتویات داخلش رو به صورت زیر باید تغییر بدی فایل binding_top3.tpl : [code] [/code] و فایل binding_bottom3.tpl : [code] [/code] حالا اون قسمت گوشه ها حذف شد اما راه دوم اگه میخوای گوشه ها هم باشه فایلها رو به این صورت تغییر بده : فایل فایل binding_top3.tpl : [code] [/code] بعد برو پوشه css و فایل style.css رو باز کن و اون کلاسهایی که در بالا تغییر نام دادی رو پیدا کن و یه کپی از هر کدوم کلاسها بساز با اون نامهای تغییر یافته و عکست رو ویرایش کن و در اخر فایل product.tpl رو در قالبت باز کن و binding_top2.tpl رو پیدا کن و به binding_top3.tpl تغییر بده و بعد 2 تا از binding_bottom.tpl هست اخری رو به binding_bottom3.tpl بده تموم در ضمن کش یادت نره مال سایت :D حالا اون قسمت تغییر رنگ یافت نترسی یه وقت این همه هم سخت نیست یه بار تست کنی حله اگه مشکلی بود در خدمتم. :heart: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options... SoheilSmart ارسال شده در بهمن 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2011 این چه قالبی و چه ورژنی از پرستاشاپ هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options... sylvester ارسال شده در بهمن 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2011 سلام دوستان این دوستمون مثل اینکه میخواد کلا قالب رو تغییر بده موفق باشین میتونید روی ما حساب کنید حداقلش خودمون یه چیزی یاد می گیریم یکی از خوبی های این قالب طراحی جالبش هست که خودم هم ازش خوشم میاد خیلی برای تغییر اون قسمتی که گفتید کلا تنظیمات قبلی رو پاک کنید تا با هم قاطی نشن این کار رو بکن فایل binding_top2.tpl رو باز کنی برای تغییر رنگ باکس سفید کد زیر رو به رنگ مورد نظرت تغییر بده...در ضمن کش یادت نره مال سایت حالا اون قسمت تغییر رنگ یافت نترسی یه وقت این همه هم سخت نیست یه بار تست کنی حله اگه مشکلی بود در خدمتم. سلام بر آقا مرتضیدکمه تشکر سایت اکتفای محبت شما را نمی کرد گفتم پست بدم.جواب کامل و تسلط شما بر پرستا مورد تحسین است.بسیار ممنون چون دو روز آزگار این کادره لعنتی رو مخم بود و شما شرش را کندید.همیشه موفق باشید. این چه قالبی و چه ورژنی از پرستاشاپ هست؟قالب موبایل استور یک است.فروشگاه 1.4.4.1 است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options... شوییچی ارسال شده در بهمن 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2011 از طریق ادیتور خود پرستا، قسمت توضیحات محصول ،کامل قابل انجام هست ، بدون درد و خونریزی !هر استایلی رو میتونین براش تعریف کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options... به گفتگو بپیوندید هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید . ارسال پاسخ به این موضوع ... × شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید. حذف قالب بندی تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد. × لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد. نمایش به صورت لینک × محتوای قبلی شما بازگردانی شد. پاک کردن محتوای ویرایشگر × شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید. در حال بارگذاری × رایانه تبلت تلفن همراه پاسخ خود را ثبت کنید Share More sharing options... دنبال کنندگان 0 برو به فهرست موضوع ها کاربران آنلاین در این صفحه هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست. تمامی فعالیت ها صفحه نخست بایگانی بایگانی پرستاشاپ 1.4 مشکلات و سؤالات متداول پرستاشاپ 1.4 مشکلات قالب سوال در مورد چگونگی تغییر رنگ پس زمینه فیلد اطلاعات بیشتر کالاها × قبلا ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید ثبت نام محصولات و خدمات بازگشت صفحه اصلی سایت بازارچه محصولات و خدمات آی پرستا سئو پرستاشاپ سیستم تیکت و پشتیبانی دانلود پرستاشاپ هاست پرستاشاپ تماس با ما فهرست بخش ها بازگشت تالارهای گفتگو قوانین مدیران کاربران آنلاین تخته امتیازات فعالیت ها بازگشت تمامی فعالیت ها جستجو تخته امتیازات × اضافه کردن...
SoheilSmart ارسال شده در بهمن 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2011 این چه قالبی و چه ورژنی از پرستاشاپ هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در بهمن 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2011 سلام دوستان این دوستمون مثل اینکه میخواد کلا قالب رو تغییر بده موفق باشین میتونید روی ما حساب کنید حداقلش خودمون یه چیزی یاد می گیریم یکی از خوبی های این قالب طراحی جالبش هست که خودم هم ازش خوشم میاد خیلی برای تغییر اون قسمتی که گفتید کلا تنظیمات قبلی رو پاک کنید تا با هم قاطی نشن این کار رو بکن فایل binding_top2.tpl رو باز کنی برای تغییر رنگ باکس سفید کد زیر رو به رنگ مورد نظرت تغییر بده...در ضمن کش یادت نره مال سایت حالا اون قسمت تغییر رنگ یافت نترسی یه وقت این همه هم سخت نیست یه بار تست کنی حله اگه مشکلی بود در خدمتم. سلام بر آقا مرتضیدکمه تشکر سایت اکتفای محبت شما را نمی کرد گفتم پست بدم.جواب کامل و تسلط شما بر پرستا مورد تحسین است.بسیار ممنون چون دو روز آزگار این کادره لعنتی رو مخم بود و شما شرش را کندید.همیشه موفق باشید. این چه قالبی و چه ورژنی از پرستاشاپ هست؟قالب موبایل استور یک است.فروشگاه 1.4.4.1 است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در بهمن 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2011 از طریق ادیتور خود پرستا، قسمت توضیحات محصول ،کامل قابل انجام هست ، بدون درد و خونریزی !هر استایلی رو میتونین براش تعریف کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده