maryamvshp ارسال شده در آذر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2013 سلام من کل فایل ها رو ریختم توی پوشه public_html وقتی دامین رو باز کردم این پیغامو میده، مشکل چیه؟ چیکار کنم؟ Link to database cannot be established: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2013 احساس میکنم شما فایل هاتون رو از لوکال به هاست انتقال دادید و احتمالا این خطا به دلیل تنظیم اطلاعات دیتابیس لوکال در فایل config/settings.inc.php هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 یعنی واقعن این هم پرسیدن داره؟خطا واضح هستاتصال به دیتابیس ممکن نیست Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .