active ارسال شده در آذر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2013 با سلام در فروشگاه من، وقتی که محصول مجازی اضافه کنم. برای فایلهای با ظرفیت کمتر 5-4 مگ براحتی اضافه میشه اما برای حجم فایلهای مثلا 15 مگ پیغام خطا میده این در حالیه که من با سرویس دهنده هاست صحبت کردم و ماکزیمم فایل سایز برای آپلود رو روی 100 گذاشتن (البته باز هم قبل در 32 مگ بود) با این حال که 100 کردند باز هم آپلود نمیشه!! در تصویر میتونید ملاحظه کنید... به نظر شما مشکل از کجاست؟ممنون و سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2013 سلامفکر میکنم از قسمت مدیریت>>تنظیمات بتونید تنظیمات لازم رو انجام بدیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
active ارسال شده در آذر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 نه چیزی که مرتبط با این موضوع باشه من در قسمت تنظیمات پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 یه کم دقت کنید : مدیریت > تنظیمات جایی که نوشته : فضای موجود برای آپلود مقادیر رو ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 ببینید این مورد فقط سه تا تنظیمات دارهpost_max_sizeUpload_max_filesizeو تنظیمات » مدیریت که حداکثر اندازه مجاز برای آپلود رو میتونید تنظیم کنیداگر بازهم مشکل دارید نیاز به بررسی فنی دارید Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sami ارسال شده در تیر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 من هم این مشکل رد دارم...پست هم گذاشتم اما ...من راه دوم رو رفتم از 100m به مثلا 200 افزایش دادم که کلا سایت و مدیریت سفید شد مجبور شدم بک آپ ریستور کنمراه سوم هم رفتم نوشته ( تعيين محدوديت براي آپلود يک محصول قابل دانلود. اين مقدار کمتر يا برابر است با حداکثر حجم فايلي که سرور هاست شما اجازه آپلود آن را به شما داده است.(8 MB). و این ارور رو میده وقتی بیشتر از 8 میذارم(مقدار انتخاب شده بیشتر از حداکثر محدودیت بارگذاری سرور میباشد. لطفاً محدودیتهای سرورتان را افزایش دهید.)در صورتی که مدیر هاست گفته تا 50 بالا برده این رقم رو...من چیکار کنم الان؟؟؟؟... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 فقط یک دلیل داره. هاست شما محدودیت رو بالا نبرده! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sami ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 خوب میگه که بالابرده .... خوب میگه که بالابرده .... من چجوری میتونم چک کنم که بالا برده یا نه... یعنی چجوری کنترلش کنم... اصن ممکن هست که من از رو دایرکت ادمین فهمید.. ضمنا admoinstrator setting دسترسی ندارم بستس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .