hojjat_web ارسال شده در بهمن 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2011 سلاممیخواستم بدونم چرا وقتی محصول ایجاد میشه توی دسته ها آخرین محصول توی لیست محصولات اول لیست قرار نمیگیره ؟کلا کد سورت کردن این لیست محصولات کجاست ؟ به چه شکلی میشه عوش کرد که آخرین محصول اول لیست قرار بگیره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2011 آقا این که خیلی راحته .میری تو قسمت تنظیمات و تنظیمات محصولات و نحوه چیدمان رو از اونجا میتونی تغییر بدی که چطوری لیست بشه برات. مثل تصویر زیر : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hojjat_web ارسال شده در بهمن 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2011 آقا درسته شرمنده من از بس که رفتم تو بحث کداش دیگه بقیه قسمت ها رو ندیدم .... حالا یه چیز دیگه / چجوری میشه توی لیست ترتیب قدیمی و جدید را اضافه کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2011 آقا درسته شرمنده من از بس که رفتم تو بحث کداش دیگه بقیه قسمت ها رو ندیدم .... حالا یه چیز دیگه / چجوری میشه توی لیست ترتیب قدیمی و جدید را اضافه کرد ؟ فایل product-sort.tpl رو هم که حتما ویرایش باید بشه . بین دوست من این کد کار بکنه به احتمال زیاد . یا یه چیزی شبیه این که تو فایل product-sort اضافه میشه : {l s='از قدیمی به جدید'} {l s='از جدید به قدیمی'} ببین کار میکنه یا نه من که امتحان کردم کار میکنه . فکر کنم همین باید باشه . اینم فایل ویرایش شده و آماده product-sort.tpl product-sort.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2011 مرحله بعد اینه که بخوایم مثلا محصولات رو براساس وزن یا رنگ یا ویژگیهای دلخواهمون ردیف کنیم !!کم کم داره جالب میشه . خودمونیم اگه یکم به خودمون زحمت بدیم میتونیم پرستاشاپ رو بترکونیم و ازش یه فروشگاه ساز طلایی درست کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .