دانوش ارسال شده در آبان 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2013 ماژول حرفه ای فروتل از مدتی قبل دربازارچه منتشر شده بود. امروز همراه با تغییراتی جزیی در دسترس شماستبه بازارچه مراجعه کرده و از بخش منوی کاربری > دانلودهای من نسخه جدید را دانلود کنید.چنانچه پس از نصب مشکلاتی مشاهده کردید در همین تاپیک اعلام کنید و از ایجاد تاپیک تکراری و جانبی خودداری نمایید.تمامی تاپیک های مرتبط با مشکلات این ماژول حذف شده و فقط در اینجا پاسخ داده می شود. نسخه 2.2 (3 شهریور 1392):رفع باگ جایگاه header و مشکل صفحه سفیدرفع باگ عدم نصب در نسخه 1.5.4رفع باگ نگه نداشتن شناسه بازاریاب تا انتهای مراحل خریدنسخه 2.1 : رفع چند اشکال جزیی نسخه 2.0 : سازگار با تمام نسخه های 1.4 و 1.5 بدون دستکاری حتی یک فایل از هسته پرستاشاپ و قالبدریافت شهر و استان در آخرین مرحله خریدمحاسبه دقیق قیمت ارسال و اعمال در سبد خرید با متد ای جکسعدم نمایش قیمت پست در مرحله حامل و نمایش (در مرحله بعد) به جای هزینهیکسان شدن هزینه ارسال در پرداخت و سبد خرید (300 تومان اختلاف وجودداشت)عدم تداخل با سایر ماژول های واسطه پستی و یا دیگر ماژول هاعدم تغییر قالب کاربران و حذف تمام ویرایش های قالب از ماژولعدم تغییر فرم ثبت نام توسط ماژولبرسی صحت شماره موبایل و وجود حداقل یک شماره تماس قبل از ارسال اطلاعات به فروتلبررسی وجود کدپستی و ده رقمی بودن آن قبل از ارسال به فروتلو نمایش پیام درخواست انتظار برای مشتری تا زمان دریافت کد رهگیریدارای پشتیبانی رایگان در انجمنارتقای رایگان در صورت ثابت ماندن قیمت با ارایه نسخه های جدید نسخه 1.0امکان پرداخت سفارش به صورت آنلاین و پرداخت در محلاتصال فروتل به پرستا شاپ و ثبت کامل اطلاعات سفارش در فروتلانجام تمام مراحل ثبت خرید در فروشگاه شمادارای حامل اختصاصی و هوشمند نکات مهم قبل از نصب: قبل از نصب راهنمای موجود در فایل فشرده را مطالعه کنید.توصیه می شود از نسخه 1.4.9 و یا جدیدتر پرستاشاپ استفاده کنید. نصب:وارد بخش مدیریت شده و برگه ماژول ها برویدروی + افزودن یک ماژول کلیک کنید و فایل فشرده دانلود شده را آپلود کنید.مطابق راهنمای نصب موجود در فایل فشرده مازول های افزوده شده نصب کنید.توجه: با افزودن این فایل 3 ماژول فروتل - ارسال فروتل و پرداخت فروتل به فهرست افزوده می شوند. ارتقا از نسخه 2.0 و 2.1 به 2.2:کافی است از بخش مدیریت > ماژول ها > ماژول ها > نصب ماژول جدید فایل را بارگذاری کنید.چنانچه ماژول را از موقعیت header حذف کرده بودید آن را مجدد به این موقعیت متصل کنید. نکته: پشتیبانی ماژول نیز در همین تاپیک انجام خواهد شد نکته: برای عضویت در فروتل با 15 درصد تخفیف، می توانید از این لینک استفاده کنید:http://presta-shop.ir/frotel/registeration.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam0181 ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 سلام من نتونستم نسخه جدید رو دانلود کنم یعنی تو پروفایلم نسخه 2.1 بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 بررسی میکنمپروفایل همه یکسان هستچند روزی مشکل آپلود بود روی سرور که حل شد ممکنه آپلود نشده باشه Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam0181 ارسال شده در آذر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2013 بررسی میکنمپروفایل همه یکسان هستچند روزی مشکل آپلود بود روی سرور که حل شد ممکنه آپلود نشده باشه Sent from my Xperia using tapatalk 4سلام عذر میخوام ممکنه مشکل من رو بررسی کنید همچنان تو پنل من نسخه 2.1.1 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdforoosh4878 ارسال شده در آذر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2013 هنوز هم نمیشه در کنار این ماژ<ل از درگاه بانک به صورت مستقل استفاده کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2013 به زودی برای همه ایمیل های خرید کرده ارسال خواهم کرد. اگر عجله دارید پیام خصوصی بدیدامکان پرداخت با بانک ها از اول هم وجود داشتهمیتونید پشتیبانی فنی بخرید تا براتون بررسی کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam0181 ارسال شده در آذر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2013 دوستانی که از ماژول فروتل استفاده میکنن آیا در پایان خرید بهشون کد رهگیری داده میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در آذر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 با سلام خدمت شما دوستان عزیزدوستان من تازه با فورتل قرارداد بستم اما هر کاری میکنم نمیتونم ماژل فروتل رو نصبش کنم .کسی هست این ماژل رایگان فورتل رو برای من نصب کنه ؟من فایل هارو کپی کردم اما تو تنظیمات داخل فروشگاه موندم .لطفا کمک کنید .در ضمن من میتونم کنار فورتل از درگاه بانک ملتم استفاده کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 ماژول رایگان فقط روی نسخه ۱.۴ کار میکنهماژول تجاری هم فعلن تا نسخه ۱.۵.۲ پشتیبانی میکنه. باید یه خورده صبر کنید Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2013 اسپم ندید لطفن. پست های شما رو میبینن اگه کسی وقت داشته باشه میگه. نیاز نیست چندجا و چندبار پست بدید Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در آذر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2013 با سلام این ماژل حرفه ای فروتل ظاهر در بازارچه نیست .این ماژول رو من از کجا میتونم دانلود کنم ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2013 نسخه جدید در حال تهیه هستصبر داشته باشید Sent from my Xperia using tapatalk pro 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در آذر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 با سلاممیتونید یه زمان تقریبی برای ارائه ماژل بدید ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 یک هفته تا ده روز Sent from my Xperia using tapatalk pro 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در آذر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 با سلامببخشید تغیری هم در قیمت خواهد داشت ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 خیر. تغییری هم اگه باشه قیمت مناسب تر هست نه بالاتر Sent from my Xperia using tapatalk pro 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در آذر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2013 با سلام ببخشید این ماژول حرفه ای فروتل هنوز آماده نشده ؟منتظریم !با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در دی 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2013 اقای Danoosh لطفا هر چه زود تر این ماژول فروتل رو آماده کنید .منتظریم و ضروری هستش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mihangame ارسال شده در دی 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2013 ما هم منتظر این ماژول هستیم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در دی 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2013 اقای دانوش لطفا ماژل جدید فروتل رو اماده کنید و زود تر در بازراچه قرار دهید . ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در دی 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2013 سلام اقای دانوش شما که ماژل رایگان پرداخت پستی اسمان رو عرضع کردید لطفا مال فروتل رو هم عرضه کنید . من بیشتر از 10 روزه منتظرم . لطفا یه زمانی برای عرضه ماژل پرداخت پستی فروتل هم اعلام کنید .ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2013 تقریبن آماده هست. مراحل نهایی کار رو انجام میدمامشب احتمالن ماژول پارس پیک منتشر میشه و تمام تلاشم رو میکنم فردا یا پس فردا هم فروتل منتشر بشه.طبق زمان بندی خودم دارم پیش میرم و تاخیر در کار اونم در حد چند روز در کار ما طبیعی است Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 اسپم نزنید لطفناینترنت مناسب ندارم و نمیتونم ماژول رو تست و منتشر کنمتا چند روز دیگه همین وضعیت هست Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در بهمن 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2013 اسپم نزنید لطفناینترنت مناسب ندارم و نمیتونم ماژول رو تست و منتشر کنمتا چند روز دیگه همین وضعیت هست Sent from my LT25i using Tapatalk 4با سلام و عرض خسته نباشید .ببخشد پس این ماژل چی شد ؟ من الان 2 ماهه که منتظر انتشار این ماژل هستم در ضمن مسولان فروتل گفتن که قراره این ماژل رایگان عرضه شه ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در اسفند 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2013 ببخشید من می خواهم کاربر فروتل شومولی نسخه پرستا من 1.5.4 هست.میشه ماژول رو برای من بفرستید؟می خواهم قبل از عضویت چک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .