dvdlar2005 ارسال شده در اسفند 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2013 آقا یکی بگه از کجا بخرم این ماژول رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farsmd ارسال شده در اسفند 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2013 سلام لینک خریدش رو میذارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در اسفند 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2013 کسی ماژولش نداره؟بدجور دنبالشم Sent from my GT-I8552 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2014 دوستان عزیز نسخه 3 ماژول درر تاپیک زیر به رایگان منتشر شده: کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
actionman_206 ارسال شده در مهر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 ماژول فروتل و مشکلات آنسلام دوستان من یک سایت فروشگاهی راه اندازی کردم و از درگاه فروتل استفاده کردم و اطلاعاتم تو این زمینه کم هست من در سایت فروتل ثبت نام کردم و ماژول هم بهم تعلق گرفت و ماژول را در سایتم نصب کردم و تنظیمات حامل ها را هم انجام دادم و همچنین وزن و این جور چیز ها وارد کردم و فعال کردم حالت های پست پیشتاز و سفارشی و.... ولی تو سایتم که خرید میزنم تو مرحله آخر که روش ارسال میخواد فقط خرید درب مغازه را میاره و هیچکدوم از حالت های ارسال فروتل را نمیاره لطفا راهنمایی کنید دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 تاپیک رو مطالعه کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rabicenter ارسال شده در مرداد 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2016 سلام دوستان تو یکی از مطالبتون گفتید که می تونیم یک حامل برای خودمون به نام پیشتاز و آنلاین بسازیم که وصل بشه به بانک ملت . من این کار رو کردم ولی هزینه ارسال رو صفر می زنه ؟ مشکل از کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .