mohsen.etc ارسال شده در آذر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2013 با سلاممن یک فروشگاه درست کردم و برای آنکه قیمت پست محموله بر اساس وزن را محاسبه کنم کارهای زیر را انجام دادم1- سه منطقه ( استان مجاور / غیر همجوار / استانی) درست کردم2- تمامی وزن ها را بصورت بازه ای وارد کردم بصورت نمونه :0 تا 0.250 و 0.251 تا 0.5 و 0.51 تا 13- قیمت ها را وارد کردم در قسمت ارسال ( مرجع قیمت سایت پست)پرستا برای درک منطقه درست کار می کنه اما وقتی قیمت یک بسته 0.5 کیلویی رو می خواهد محاسبه کنه عدد خیلی کمی اعلام می کنه.دوما من دو روش پستی ( پیشتاز و سفارشی ) درست کردم که قیمت های سفارشی پایین تر هستند اما پرستا بالاتر اعلام می کنه ( هر چند اشتباه)مشکل کجاست؟آدرس فروشگاه : shop.gchip.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2013 یک مثال بزنید و تنظیماتتون رو بیشتر توضیح بدید Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen.etc ارسال شده در آذر 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2013 یک مثال بزنید و تنظیماتتون رو بیشتر توضیح بدید Sent from my Xperia using tapatalkواحد وزن رو از کیلوگرم به گرم تغییر دادم و همچنین مرز بین محدوده وزن ایجاد کردم یعنی مثلا محدوده های0 تا 250 و 250 تا 500 و ... ایجاد کردم. نرخ خدمات پست هم که در لینک زیر هستhttp://www.post.ir/DesktopModules/Articles/ArticlesView.aspx?TabID=1&Site=PostPortal&Lang=fa-IR&ItemID=12350&mid=33125فکر کنم درست شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .