alizadsar ارسال شده در آذر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2013 سلام...آقا این صفحه ارتباط با ما رو چطور میشه پیدا کرد؟سرویس مشتریان فعاله ...دسترسی کارمندان فعاله...ایمیل برقراره...فقط اون صفحه ای که فرم توشه که مشتری درخواستش رو مینویسه و ارسال میکنه رو نمیتونم پیدا کنم...ممنون از کمکتون... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2013 منظورتون رو درست مطرح کنیددر برگه مشتریان » خدمات مشتریان میتونید پیام ها رو ببینید و جواب بدیناز تنظیمات » تماس ها میتونید اطلاعات رو اصلاح کنیدتغییر فرم هم که ویرایش هسته هست Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alizadsar ارسال شده در آذر 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2013 منظورم اینه که :مشتری وارد سایت و صفحه ارتباط با ما میشه تا توی فرم سوالی رو بنویسه و ارسال کنه...این صفحه رو من چطور میتونم ایجاد کنم؟این مشکل رو حل کردم...چطوری میتونم صفحه ارتباط با ما رو ادیت کنم...یعنی اطلاعات تماس رو زیر فرم بنویسم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .