mrd90550 ارسال شده در آذر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2013 با درودمن در قسمت تنظیمات---- مدیریت محتوا یک محتوای جدید اضافه کرده ام ولی این سر فصل در سایت نمایان نیست. من از ورزن 1.5 و قالب کلاسیک استفاده میکنم و در بخش مدیریت محتوا وقتی محتواهای پیش فرض قالب را با متن خودم جایگزین کردم این تغییرات در بخش چپ و در ستون اطلاعات ظاهر شد ولی سر فصل آخر که با دکمه ADD ساخته ام اصلاً نمایا نمیشه.2- ضمنا در همین ستون اطلاعات در داخل سایت یک سرفصلی هست به نام فروشگاههای من که این سر فصل در مدیریت محتوا اصلا وجود نداره که بتونم حذف کنم. لطفا راهنمایی کنید.با سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd90550 ارسال شده در آذر 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2013 بابا ای ول هیچ کی نمیدونه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2013 دوست من اسپم ندیداینجا چت روم نیست انجمن هستقبل از پست هم جستجو کنید تا اخطار نگیریدبرای این که نمایش بده باید برید به تنظیمات ماژول مدیریت محتوا در منوی ماژول ها » ماژول ها Sent from my Xperia using tapatalk لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده