jahromy ارسال شده در آذر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2013 با سلامیک کالای دانلودی ایجاد نمودم و از قسمت ترکیبات دو ترکیب ساختم بعد از پرداخت مبلغ :1 - ترکیب اول صرفا محصول دانلودی را برای دریافت به مشتری بفرستد.2 - ترکیب دوم فقط کالای فیزیکی که باید ارسال شود نه ارائه لینک دانلود کالای مجازی. - خودم از فروشگاه ترکیب اول را خرید کردم و بعد از پرداخت تاییدیه پرداخت را از طریق ایمیل گرفتم اما لینک دانلود بعداز دو روز هنوز دریافت نکردم. مشکل چیه؟- برای ترکیب دوم امکان صرفا سفارش کالا بدون ایمیل شدن فایل مجازی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2013 من که همچین چیزی ندیدم توی پرستاکالای ترکیبی منظورتون استفاده از ترکیب هست؟ محصول یا مجازی است یا فیزیکییا منظورتون بسته هست؟ Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2013 کالا به شکل زیر ایجاد کردمحالت اول پروژه ای که شامل فقط فایل های کامپیوتری هست را پس از پرداخت مبلغ آن به ایمیل خریدار ارسال شودحالت دوم با مبلغی متفاوت در قبال کالای نهایی ساخته شده از پروژه فوق که نیاز به ارسال پستی دارد بفروش رود - مشکل اینجاست که خودم از فروشگاه حالت اول را خرید کردم و بعد از پرداخت حتی تاییدیه پرداخت را از طریق ایمیل گرفتم اما ایمیل لینک دانلود را هنوز دریافت نکردم. چطور باید مشکل عدم ارسال فایل را رفع کنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 بازهم توضیحات نامفهوم و گنگ هستنسخه پرستاشپ رو دقیق بگید Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 بنده نسخه 1.5.4.1 استفاده می کنم مشکل 1) برای عدم ارسال ایمیل حاوی لینک محصول دانلودی به مشتری که عملیات پرداخت خرید خود را تکمیل نموده چه کاری باید انجام دهم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 فقط ایمیل حاوی لینک ارسال نمیشه؟اگر سایر ایمیل ها ارسال میشه باید بررسی بشه. شاید هم باگ باشه ولی تا جایی که میدونم ارسال میشه و مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 در اینباکس دو ایمیل که یکی مربوط به تایید پرداخت خرید و نامه دومی حاوی جدول فاکتور و نسخه pdf آن به انضمام نامه می باشد دریافت می شود اما لینک دانلود یا ایمیلی که حاوی فایل پیوستی باشد دریافت نمی شود (در اسپم هم ایمیلی دریافت نشده)این مشکل برای بازارچه پرستا هم که چندین مرتبه آزمایش کردم بطور مشابه رخ داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2013 یعنی این مشکل فقط وقتی رخ میده که محصولی مجازی و غیرمجازی با هم در یک سبد خرید بشن یا همیشه این مشکل هست؟ Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gladiators1980 ارسال شده در آذر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2013 منم همین مشکل رو دارم ایمیل ها کامل ارسال میشن و فاکتور هم میره ولی لینک دانلود داخلش نیست اینم نمونه ایمیلی که ارسال شده ولی لینک دانلود نداره. در ضمن من تمام تیک های مربوط به ارسال ایمیل رو از قسمت سفارش ها - وضعیت ها رو زدمhttp://shop.gselectronic.ir/Untitled.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2013 خرید یک کالای فقط مجازی را انجام دادم که همین مشکل برای دریافت ایمیل لینک آن نیز وجود دارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2013 ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید. شاید بتونم مشکل را رفع کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2013 راهنمایی نمیشه کردمشکل هست و باید درخواست بررسی فنی بدید و یا این که صبر کنید تا نسخه ۱.۵.۵ Sent from my Xperia using tapatalk pro 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadblaj ارسال شده در اسفند 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2013 سلام؛کسی موفق نشد این مشکل ارسال لینک دانلود رو ارسال کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .