alizadsar ارسال شده در آذر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2013 سلاممن یه محصول دارم که با توجه به سایز و رنگ و جنس به 90 نوع ترکیب تقسیم میشه...از لحاظ شکل ظاهری هر 10 محصول شبیه هم هستند...حالا برای اینکه تصویر اینها رو تعیین کنم، باید یه دونه یه دونه از قسمت ترکیبات براشون تصویر مشخص کنم یا اینکه میشه بصورت دسته ای (ده تا ده تا) تصویر براشون تعیین کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 خب اگه یک محصول هست که یه خورده سختی داره تحمل کنید و با حوصله عکس هاش رو تنظیم کنید.شما باید اول عکس ها رو به صورت جمعی آپلود کنید و بعد برای ترکیب با ویرایش ترکیب علامت بزنید Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alizadsar ارسال شده در آذر 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 یک محصول نیست که...حدود 20 تا محصوله که هر کدوم نزدیک 90 تا ترکیب داره...میشه نزدیک 1800 تا ترکیب... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 فکر نمیکنم بشه یعنی من ندیدمشما فقط میتونید به صورت دسته ای عکس آپلود کنید و دسته ای ترکیب بسازید. عکس هر ترکیب فقط با تنظیم دستی تغییر میکنه Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .