gladiators1980 ارسال شده در آذر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2013 با سلام وخسته نباشید من یه مشکل عجیب با پرستا دارم یه فروشگاه فروش محصولات مجازی دارم وقتی محصول رو انتخاب می کنی اگه از طریق خرید بدون ثبت نام خرید کنم مراحل کامل انجام میشه ولی لینک دانلود رو نه تو خود سایت نه تو ایمیل نشون نمیده _گزینه خرید مهمان رو هم فعال کردم تمام تیک های ایمیل رو هم در قسمت سفارشات- وضعیت ها زدم ) حالا همون محصول رو اگر گزینه ثبت نام بزنم و ثبت نام کنم لینک محصول رو تو سایت نشون میده فاکتور هم ایمیل میکنه ولی باز لینک دانلود رو تو ایمیل نشون نمیده . مشکل من از کجاست. دیباگ رو هم روشن کردم در حین مراحل هیچ اروری نمیده . لطفا راهنمایی کنید . قالبها رو هم عوض کردم ولی باز فرقی نکرد با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2013 تاپیکتون تکراری هست.ظاهرن این مشکل وجود داره و یک باگ هست.صبر کنید شاید مشکلتون با نسخه 1.5 حل بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده