gladiators1980 ارسال شده در آذر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2013 با سلام وخسته نباشید میخواستم بدونم فایل های مرتبط با ایجاد pdf صورتحساب که برای مشتری ارسال میشه کدوم ها هستند یعنی فایل های که تو پوشه پرستاشاپ هستند کدومشون مربوط به ایجاد فاکتور pdf هستند .چون مشکل داره گفتم برطرفش کنم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2013 بستگی دارهظاهر یا کد؟ Sent from my Xperia using tapatalk pro 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gladiators1980 ارسال شده در آذر 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2013 این نوشته های داخل pdf .اولا راست چین نیستن بعدا جاهاشون رو میخوام عوض کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2013 راست چین که هستناگه منظورتون اعداد هست یه باگ داخل نرم افزار مبدل هست و کاری نمیشه کردبرای ادیت یک پوشه pdf توی پوشه قالب هست. اگر خالی نیست ادیتش کنید و اگر خالیه روی روت فروشگاه هست و باید محتویاتش رو کپی کنید ببرید اونجا Sent from my Xperia using tapatalk pro 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dn1353 ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 با سلام وعرض ادب و احترام قبل از هرگونه سخن ، باید از زحمات شما بسیار قدر دانی کنم که این سایت را راه اندازی کردید . من یک مشکل دارم که فکر کنم در انجمن مطرح شده ولی فقط جهت اطمینان بیشتر میپرسم وقتی که صورت حساب برای مشتری ارسال میشه و این کار بصورت PDF انجام میشه اعداد رو از راست به چپ درج میکنه و عملا عدد فاکتور بر عکس نشان داده میشه میشه به من بگین که چطوری میتونم ارسال pdf رو متوقف کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2013 سلاماز بخش مدیریت >> سفارشها >> صورتحسابها : میتونید غیرفعالش کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 http://www.xum.ir/images/2014/05/28/CaptureEgnUz.jpg سلام دوستان چجوری میشه مهر و امضا رو در بخش فاکتور اضافه کرد یا که کلا چجوری مثل سند بالا پایین فاکتور یا قرارداد بدون اینکه پرینت کنیم تو سیستم مهر و امضا کنیم .به چه ظریق امضا و مهر به سیستم وارد کنیم؟ و فایل های الکترونیکی مثل ورد pdf ....h امضا کنیماگه ازشون عکس بگیریم و عکس png کنیم چون jpg بوده مثل عکس بالا نمیشه یعنی حاشیه دار هستدوستان راهنمایی کننبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 وارد پوشه pdf بشیدفایل invoice.pdf رو ادیت کنید.همچنین بالا و پایین فاکتور فایل footer.tpl و header.tpl هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .