alonedarki ارسال شده در آذر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2013 سلام - هنگامی که خرید انجام میشه یک ایمیل هاوی اطلاعات خرید(فاکتور) به خریدار ارسال میشه - اما برای من که مدیر هستم ایمیلی مبنی بر خرید مشتری ارسال نمیشه ..........ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.------------------------------ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2013 از بخش تنظیمات » سفارشاتاطلاع رسانی رو چک کنید که فعال هست Sent from my Xperia using tapatalk pro 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در آذر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2013 سلام دانوش جان منم همین مشکل رو دارم اما تودرسی که نوشتی این گزینه وجود نداره از بخش تنظیمات » سفارشات اطلاع رسانی رو چک کنید که فعال هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alonedarki ارسال شده در آذر 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2013 از بخش تنظیمات » سفارشاتاطلاع رسانی رو چک کنید که فعال هست Sent from my Xperia using tapatalk pro 4 http://www.directlinkupload.com/uploads/37.220.22.161/Capture.JPG این چیزیه که من پیدا کردم . همینجوری خودش رو 5 بوود . من 1 کردم دروست نشد . اگه ممکنه بزرک تر و وسیع تر توضیح بده . اون چیزی که شما گفتی رو اسلا پیدا نمیکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2013 سلاماز ماژول باخبرسازی توسط ایمیل استفاده کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در آذر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2013 آقا رامتین خیلی خیلی از شما ممنونم 1 هفته میشه که در گیر این هستم واقعا از شما تشکر میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alonedarki ارسال شده در آذر 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2013 مشکل منم حل شد . مشکل از ماژول بانک ملت بود . بازم دم شما گرم آقا ramtin2025 و آقا بهمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .