softpeik ارسال شده در آذر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2013 سلام هر محصول جدیدی که به سایت اضافه می کنم در انتها قرار می گیرهچطوری میتونم اینو تغییر بدم که جدیدترین محصولات رو در ابتدا قرار بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2013 سلامباید از مدیریت >> شاخه ها : محصولاتی که دوست دارید بکشید بالاو اگه میخواین که خودکار بیاد بالا باید ماژول محصولات جدید رو تهیه کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
softpeik ارسال شده در آذر 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2013 این ماژول رو دارم و محصولات جدید در صفحه اصلی به ترتیب جدیدترین ها قرار میگیرهمشکل من در قسمت شاخه ها هستش می خوام که در شاخه ها هم به ترتیب از جدیدترین ها قرار بگیره واکنش ها : mohiiii_1992 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2013 بخش مدیریت >> تنظیمات>> محصولات :از قسمت صفحه بندی باید تنظیمش کنیموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2013 من هم این مشکلو دارم ولی بعد از تنظیم بر اساس موجودی یا تعداد کالا هیچ تغیری نمی کندwww.puzel.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 بخش مدیریت >> تنظیمات>> محصولات :از قسمت صفحه بندی باید تنظیمش کنیموفق باشید چطور میشه ترتیب محصولات جدید رو تغییر داد؟ ظاهرا بر اساس تاریخ ترتیب مشخص میشه. راهی هست که تاریخ درج محصول رو تغییر داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 تغییر ترتیب محصولات جدید؟؟ یعنی چی این اسمش روش هست دیگه آخرین محصولات جدید رو نشون میده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 تغییر ترتیب محصولات جدید؟؟ یعنی چی این اسمش روش هست دیگه آخرین محصولات جدید رو نشون میده!بله درست میگید ولی متاسفانه فقط محصولات جدید در صفحه اصلی نمایش داده میشن و این مسئله برای فروشگاه هایی که محصولات کم و خاص دارن خوب نیست. به خصوص اینکه من فروشگاه رو تازه راه اندازی کردم و دوست ندارم به همون ترتیبی که محصولات رو درج میکنم نمایش داده بشن و میخوام این ترتیب رو حداقل در ابتدای کار خودم تعیین کنم.حالا برای حل این مسئله راه حلی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 من تنظیمش رو دیدم که ترتیب محصولات چطوری باشه ولی الآن پیداش نکردم بگردید پیدا میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 برای نمایش محصولات با ترتیب دلخواه شما دو راه دارید:1. استفاده از ماژول محصولات پرطرفدار و تنظیم چیدمان محصولات به صورت کشیدن و رها کردن (Drag & Drop)2. سفارش طراحی ماژول با امکانات مورد نیاز شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 برای نمایش محصولات با ترتیب دلخواه شما دو راه دارید:1. استفاده از ماژول محصولات پرطرفدار و تنظیم چیدمان محصولات به صورت کشیدن و رها کردن (Drag & Drop)2. سفارش طراحی ماژول با امکانات مورد نیاز شماممنونمنظورتون ماژول Featured products on the homepage هست؟ولی در پیکربندی این ماژول فقط تعداد رو میشه مشخص کرد و لیست محصولات برای تمایش ترتیب وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 سلامبرای مرتب کردن محصولات ، در بخش مدیریت به صفحه محصولات برید، شاخه خانه را تیک بزنید و محصولات مورد نظر خود را بالا بیاورید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 سلامبرای مرتب کردن محصولات ، در بخش مدیریت به صفحه محصولات برید، شاخه خانه را تیک بزنید و محصولات مورد نظر خود را بالا بیاورید موفق باشیدممنون از شما ولی من تازه کار با پرستا را شروع کردم و متاسفانه مسیری که شما فرمودید پیدا نکردم. باید در قسمت کاتالوگ یا در ماژول خاصی برم یا جای دیگه.لطفا دقیق تر مسیر را بگید. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 تغییر ترتیب محصولات جدید؟؟ یعنی چی این اسمش روش هست دیگه آخرین محصولات جدید رو نشون میده! از تنظیمات - محصولات - صفحه بندی زده ترتیب قرار گیری محصول در شاخه ، آخرین تغییرات و... تفاوت در جایی نمایان می شه که دو تا محصول رو به چهار تا شاخه نسبت بدیم، که توی ماژول محصولات جدید یک محصول 4 بار نشون داده می شه اگه ترتیب قرارگیری : تاریخ اضافه شدن محصول باشه!باید دونه دونه رو تست کنین و به تنظیم دلخواه برسین، این قسمت رو خطاب به دوستان تازه کار می گم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در آبان 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2018 بخش مدیریت >> تنظیمات>> محصولات : از قسمت صفحه بندی باید تنظیمش کنی موفق باشید سلام منم این مشکل رو دارم . تنظیمات رو هم اینجوری تنظیم کردم . عکس پیوست . اما باز نمیشه و میره اخر سطر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در آبان 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2018 حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohiiii_1992 ارسال شده در فروردین 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2019 این ماژول رو دارم و محصولات جدید در صفحه اصلی به ترتیب جدیدترین ها قرار میگیره مشکل من در قسمت شاخه ها هستش می خوام که در شاخه ها هم به ترتیب از جدیدترین ها قرار بگیره منم دقیقا همین مشکل رو دارم می خوام توی هر شاخه ای که میرم محصولات جدید و موجود دار ابتدا دیده شود لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohiiii_1992 ارسال شده در فروردین 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2019 منم دقیقا همین مشکل رو دارم می خوام توی هر شاخه ای که میرم محصولات جدید و موجود دار ابتدا دیده شود لطفا راهنمایی کنید. در قسمت تنظیمات >> محصولات میشه ترتیب قرار گیری رو مشخص کرد اما من میخوام هم محصولات جدید هم موجود دار اول باشن چیکار میشه کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2019 سلام این امکان رو از طریق مدیریت ندارید که بتونید دو تا شرط رو برای نمایش اعمال کنید. با تغییر در کدهای پرستاشاپ میشه اینکار رو انجام داد. در صورت تمایل می تونید تیکت بزنید تا درخواستتون بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .