mrd90550 ارسال شده در آذر 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2013 سلاممن میخوام سایت را از لوکال ببرم روی هاست کارهای زیز را انجام دادم ولی موقع import دیتا بیس خطای 1044 نشون میده.1-در phpmyadmin در لوکال یک بک آپ از دیتا بیس export کردم2-پوشه پرستا شاپ را آپلود کردم3- پوشه نصب را که پاک کرده بودم سر جای خودش آپلود کردم4-در phpmydmin هاست دیتا بیس را import کردم ولی خطای 1044 میده و میگه دسترسی یوزر به دیتا بیس deny شدهضمنا من توی phpmyadmin هیچ کجا نتونستم دیتا بیس بسازم و این کار را روی mysql کردم ولی هر کار کردم دیدم نام دامین را به اجبار اول نام دیتابیس میاره در حالیکه نام دیتا بیس من در لوکال هیچ پیشوندی نداشت لطفا سریعاً کمک کنید. کار واجب دارمبا سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd90550 ارسال شده در آذر 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2013 آقا من هرچی گشتم آموزش کامل و جامعی در رابطه با انتقال از لوکال به هاست ندیدم. فایل بازارچه هم دانلود نمیشه.صبح تا حالا گیر انتقالم. یه مسلمون پیدا شه برا من که سوادم کمه قدم به قدم با جزییات توضیح بدهبا تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2013 سلام1- تو لوکال، دیباگ رو روشن کنید2- تمام فایلها رو کپی کنید به هاست3- یک دیتابیس هم نام دیتابیس لوکال در هاست ایجاد کنید4- یک یوزر برای دیتابیس هاست، همنام با یوزر دیتابیس لوکال ایجاد کنید5- از دیتابیس لوکال خروجی بگیرید و در دیتابیسی که در هاست ساختید ایمپورت کنید6- به جدول ps_shop_url برید و تنظیمات آدرس ها رو با توجه به نام دامنه و محل نصب پرستاشاپ اصلاح کنید7- بخش مدیریت و کاربری رو کنترل کنید و اگه مشکلی ندارید، دیباگ رو خاموش کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd90550 ارسال شده در آذر 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2013 سلام1- تو لوکال، دیباگ رو روشن کنید2- تمام فایلها رو کپی کنید به هاست3- یک دیتابیس هم نام دیتابیس لوکال در هاست ایجاد کنید4- یک یوزر برای دیتابیس هاست، همنام با یوزر دیتابیس لوکال ایجاد کنید5- از دیتابیس لوکال خروجی بگیرید و در دیتابیسی که در هاست ساختید ایمپورت کنید6- به جدول ps_shop_url برید و تنظیمات آدرس ها رو با توجه به نام دامنه و محل نصب پرستاشاپ اصلاح کنید7- بخش مدیریت و کاربری رو کنترل کنید و اگه مشکلی ندارید، دیباگ رو خاموش کنیدموفق باشید 1-ولی هاست من به همه اسمها پیشوند با نام دامنه ثبت شده را اضافه میکنه و نمیشه هم نام اسم لوکال دیتا بیس ساخت.2-فایلها را دقیقا در کدوم فولدر هاست cpanel کپی کنم؟3-خروجی دیتا بیس در phpmyadmin با پشتیبان دیتابیس در قسمت تنظیمات پیشرفته چه فرقی دارند؟ از کدوم قسمت باید پشتیبان بگیرم؟ببخشید که اینقدر طولانی شدبا تشکر سلام1- تو لوکال، دیباگ رو روشن کنید2- تمام فایلها رو کپی کنید به هاست3- یک دیتابیس هم نام دیتابیس لوکال در هاست ایجاد کنید4- یک یوزر برای دیتابیس هاست، همنام با یوزر دیتابیس لوکال ایجاد کنید5- از دیتابیس لوکال خروجی بگیرید و در دیتابیسی که در هاست ساختید ایمپورت کنید6- به جدول ps_shop_url برید و تنظیمات آدرس ها رو با توجه به نام دامنه و محل نصب پرستاشاپ اصلاح کنید7- بخش مدیریت و کاربری رو کنترل کنید و اگه مشکلی ندارید، دیباگ رو خاموش کنیدموفق باشید 1-ولی هاست من به همه اسمها پیشوند با نام دامنه ثبت شده را اضافه میکنه و نمیشه هم نام اسم لوکال دیتا بیس ساخت.2-فایلها را دقیقا در کدوم فولدر هاست cpanel کپی کنم؟3-خروجی دیتا بیس در phpmyadmin با پشتیبان دیتابیس در قسمت تنظیمات پیشرفته چه فرقی دارند؟ از کدوم قسمت باید پشتیبان بگیرم؟4- یوزر من در لوکال پسورد نداشت ولی الان هاست اجازه پسورد خالی رو نمیده. این مشکا را چجور حل کنم؟ببخشید که اینقدر طولانی شدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2013 1- فایل settings.inc.php در پوشه config رو باید ویرایش کنید و اطلاعات درست دیتابیس رو به صورت دستی تنظیم کنید2- فایلها رو در پوشه اصلی public_html بریزید یا در پوشه ای در داخل اون3- از phpmyadmin خروجی بگیرید4- رجوع به مورد 1موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd90550 ارسال شده در آذر 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2013 خطای 1044 به قوت خودش باقیهفایل دیتا بیس ایمپورت نمیشه و خطای 1044 میده.پشتیبانی هاست میگه باید دستورات مربوط به ایجاد دیتا بیس یا کاربر دیتا بیس را حذف کنید ولی توضیح نداده چجوریلطفا کسی اگه میدونه توضیح بدهاینم خطای هنگام ایمپورتError SQL query: -- -- Database: `aseman` -- CREATE DATABASE `aseman` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_polish_ci; MySQL said: Documentation #1044 - Access denied for user 'rayantab'@'localhost' to database 'aseman' نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2013 سلامدوست عزیز شما باید وارد دیتابیس مربوط به پرستاشاپ بشی و سپس گزینه export رو بزنی.سپس دیتابیس رو در هاست باید دستی ایجاد کنی و واردش بشی و import و ...موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd90550 ارسال شده در دی 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2013 سلامبا راهنمایی شما تونستم فایل sql را ایمپورت کنمولی حالا مشکل اینه که موقع نصب پرستا پیام میده که یک پایگاه با پیشوند ps_ پیدا شد و شما باید پیشوندجداول را تغییر دهیداگه من پیشوند جداول را تغییر بدم میتونم اونا را فراخوانی کنم؟ چطوری؟با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2013 سلامبالاخره شما دارید نصب میکنید ؟ یا لوکال نصب کردید و میخواین انتقال بدید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd90550 ارسال شده در دی 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2013 لوکال نصب کردم و الان میخوام انتقال بدمبعد از انتقال مگه نباید نصب کنیم؟بعد از اینکه دیتا بیس را ایمپورت کردیم و فایلها را هم انتقال دادیم با ید چیکار کنیم تا وقتی آدرس سایت را میزنیم سایت باز بشه؟ببخشید، من اطلاعاتم از سایت سازی و شبکه کم هست لطفا واضح جواب بدینبا سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd90550 ارسال شده در دی 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2013 موقعی که آدرس سایت را میزنم پیام زیر نمایش داده میشهLink to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [1129] Host '74.63.239.116' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts'پشتیبانتی میگه تنظیمات برنامه اشتباهه اما اونا هم مثل خیلیهای دیگه یه کلمه ای جواب میدن!! البته از آقای ramtin عزیز بابت راهنماییشون تشکر میشه اما اگه یه مسوول پیدا میشد مشکل فایل آموزش انتقال پرستا به هاست در بازارچه را که مدتهاست دانلود نمیشه برطرف میکرد و یا یه اموزش کامل و واضح از تنظیمات پرستا و دیتا بیس میگذاشت دیگه نه بیسوادی مثل من 1 هفته تو کف اپلود سایت میموند و نه این همه کاربر مشکل نصب میداشتن. به هر حال از زحمات همه تشکر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2013 سلاماگه مواردی که در پست شماره 3 گفتم رو کامل انجام دادید، فقط باید برید به بخش سئو و روی دکمه ذخیره کلیک کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd90550 ارسال شده در دی 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2013 مشکل اینه که وقتی ادرس www.domain/admin (البته admin را تغییر نام دادم و اسم جدیدش را میزنم) پیغام خطای لینک به دیتابیس میده و اصلا وارد محیط مدیریت نمیشه تا سئو را فعال کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd90550 ارسال شده در دی 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2013 کلا بعد از اینکه تنظیمات دیتا بیس و... را انجام دادیم و جدول ps_shop_url را تغیییر دادیم برای ورود به کنترل پنل سایت باید چه آدرسی را بنویسیم؟ بنا به توصیه پشتیبانی فایل index.html را دستی پاک کردممن مینویسم www.domainname.com/admin البته به جای domain آدرس سایت و به جای admin نام تغییر یافته اونو مینویسم ولی باز خطای زیر را میدهتمام مراحل پست 3 را انجام دادم Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [1129] Host '74.63.239.116' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2013 سلامبه احتمال زیاد اطلاعات دسترسی به دیتابیس رو درست تنظیم نکردیددر پوشه config فایل settings.inc.phpیا اینکه جدول ps_shop_url رو اشتباه پر کردیداینها رو مجددا بررسی کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .