دانوش ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 طلاعات هاست و مدیریت رو برای من بفرستید تا بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
memorable ارسال شده در خرداد 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2014 دانوش عزیز مشخصات هاست پ خ شد خدمتتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 سلام 1- وقتی یک سفارش رو کاربر سفارش میده ، در قسمت سفارشات مینویسه که " در حال آماده سازی " . خب من باید چیکار کنم؟ . 2- این ماژول ، قیمت ارسال رو خیلی خیلی زیاد و اشتباه درج میکنه . مثلا پست پیشتاز هزینش رو 30 هزار تومان میزنه .(ارز پیشفرض فروشگاه تومان هست و ضریب ریال را نیز روی 10 گذاشتم )عکس :http://up.vbiran.ir/uploads/14160140345934913769_879789.png 3- ضمن اینکه سفارش در پنل آسمان وب ثبت نمیشه . مشکل از کجا میتونه باشه ؟ 4- افزونه soap رو از کجا باید دانلود کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟همه چیز فروشگاه راه اندازی شده و تنها مشکلم این ماژول هست ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 من بعید میدونم مشکل ثبت قیمت زیاد داشته باشیمماژول تست شده و مبالغ درست برمیگردونه و در پنل هم ثبت میکنهاگر مشکل دارید یک بار حذف نصب و دوباره نصب کنیدگر مشکل باقی است چاره ای ندارید جز درخواست بررسی فنی از بازارچه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2014 من بعید میدونم مشکل ثبت قیمت زیاد داشته باشیمماژول تست شده و مبالغ درست برمیگردونه و در پنل هم ثبت میکنهاگر مشکل دارید یک بار حذف نصب و دوباره نصب کنیدگر مشکل باقی است چاره ای ندارید جز درخواست بررسی فنی از بازارچهتو چند جای دیگه هم مشکلی مثل مشکل من وجود داشتحذف و نصب کردم اما درست نشداین هم عکس از ضریب ارز : http://up.vbiran.ir/uploads/1252214036984985792_777777.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2014 چندجای دیگه یعنی کجا؟ تاپیک این ماژول اینجا هست و هرکس مشکلی داره باید همینجا مطرح کنه.ماژول رو شخصا نوشتم و از کارکرد درستش مطمئن هستم.شما تاپیک رو کامل مطالعه کنید و سوالات دیگران رو هم بخوانید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 سلامقیمت ارسال پست سفارشی و پست پیشتاز کاملا غلط و اشتباه هستند و وقتی کالایی در پنل پستی ثبت میشه ، قیمتش متفاوت هست در فروشگاه : ارسال با پست پیشتاز : 1660 تومان | قیمت ارسال درج شده در پنل پستی : 4250در فروشگاه : ارسال با پست سفارشی : 1660 تومان | قیمت ارسال درج شده در پنل پستی : 2240 اصلا قیمت پست پیشتاز بیشتر از پست سفارشی هست !!!! http://up.vbiran.ir/uploads/135314044590115865_77bnm.png این مشکل از کجا می باشد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 این اعداد از سرور آسمان وب دریافت میشنبرای راهنمایی بیشتر پست اول رو با دقت بخونید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 این اعداد از سرور آسمان وب دریافت میشنبرای راهنمایی بیشتر پست اول رو با دقت بخونید Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام.ممنونمن طبق پست اول ماژول رو نصب کرده ام و پلاگین های مربوطه در سرور فعال هست.طبق تحقیقات و سرچ هایی که انجام دادم ، مشکل از ماژول هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 اطلاعات رو برام ایمیل کنید تا بررسی کنم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behyyy ارسال شده در اردیبهشت 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2016 با سلامدوستان با عرض پوزش من نتونستم ماژول آسمان وب رو نصب کنم....لینک هایی هم که گذاشته شده باز نمیشه....از دوستان اگر کسی نصب کرده لطفا راهنمایی کنهبنده نیاز شدید به این افزونه دارمبرای بنده هم ارور میده: pspwebsky (خطا در تحلیل /modules/pspwebsky/pspwebsky.php)pspwebsky (کلاس موجود پیدا نشد /modules/pspwebsky/pspwebsky.php)در ضمن با پشتیبانی هاست هم تماس گرفتم گفتن ioncube loader برروی سرور هست.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 اگر نسخه پرستاشاپتون پایین تر از 1.6.0.14 هست باید اصلاحیه ماژول های کد شده رو نصب کنیداگر نسخه پرستاشاپتون خارج از نسخه های انجمن هست باید نسخه سازگار رو نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliris ارسال شده در مرداد 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 سلامدانوش جا ن این دو تا ماژولماژول یکپارچه درگاه های واسطه پستی و هزینه ارسالوماژول یکپارچه درگاه های پرداختچه امکاناتی دارن و کی آماده میشن؟تشکر واکنش ها : aliris 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliris ارسال شده در مرداد 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2016 این ماژول های کی آماده میشه و چ امکاناتی داره؟لطفا یه توضیحی بفرمایید .تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bakhanbeigi ارسال شده در مرداد 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2016 این ماژول امکان پرداخت آنلاین رو هم فراهم می کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arshamnm ارسال شده در آبان 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 سلامببخشید من هم بعد از نصب این ماژول و هم بعد از نصب فروتل قمیتی که تو قسمت نحوه پرداخت میگیرم واسه همه آپشنا "رایگان!" هست.ممنون میشم علتشو بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .