Arash_a2k ارسال شده در دی 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 سلام من موفق شدم با کمک فروم زبان اصلی پرستاشاپ و يه کم ابتکار از خودم در صفحه هر شاخه، محصولات را بر حسب توليد کنندگان گروه بندی کنم. حالا ميخواهم در صفحه توليد کنندگان، بر حسب شاخه ها گروه بندی کنم. برای مثال وقتی وارد صفحه سامسونگ شويد: محصولات بر حسب لپتاپ، گوشی و ... گروه بندی شوند.متاسفانه مثل اينکه در صفحه توليد کننده هيچ محصولی با مشخصات شاخه اش وارد نمی شود) manufacturer.php getProduct , کسی اطلاعی داره اين کار را چه جوری ميتونم انجام بدم؟ متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 مورد اول که ماژول جستجوی لایه ای رو باید استفاده میکردیداما درخواستتون در بازارچه موجوده میتونید خریداری کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Arash_a2k ارسال شده در دی 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2013 مورد اول که ماژول جستجوی لایه ای رو باید استفاده میکردیداما درخواستتون در بازارچه موجوده میتونید خریداری کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4مرسی از پاسخ شما اما مورد اول ماژول جستجوی لايه ای کار من رو راه می انداخت اما من ميخواستم که منظمتر باشه يعنی از همون اول همه ی محصولات ترتيب بندی بشن.در مورد اون ماژولی که گفتيد تو بازرچه هست ميشه اسم دقيقش رو بگيد؟ آيا demo هم داره... چون ميخوام دقيقاً اون چيزی باشه که ميخوام يعنی اگر برم تو صفحه يک manufacturer (manufacturer.tpl) محصولات بر حسب شاخه ها دسته بندی بشنمتشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 دسته بندی در تولید کنندهفکر نمیکنم دمو داشته باشه Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Arash_a2k ارسال شده در دی 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 مرسی...فکر کنم همون چيزيه که من ميخوام ! فقط آيا اين با پرستاشاپ 1.5.4.1 سازگار هست؟ اطلاعی در اين رابطه ننوشته شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Arash_a2k ارسال شده در دی 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2013 من فکر کنم اين ماژول با نسخه 1.5 سازگار نيست چون تو ليست ماژولها سازگار با 1.5 نبود.کسی ميتواند اين ماژول را با 1.5 سازگار کنه و هزينش چقدر ميشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2013 سلاماز بازارچه درخواست بدید دوست عزیز تا براورد هزینه بشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .