javadstx ارسال شده در دی 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 درود.با نرم افزار ion cube بالایسنس ولید ، ماژولی رو که نوشتم یا هر کدوم از ماژول های خود پرستاشاپ رو که کد می کنم ارور زیر رو میده : The following module(s) couldn't be loaded:در ضمن لودر زند و ایون کیوب روی هاست نصب هست.می خواستم ببینم مشکل از کجاست ؟روش خواصی داره کد کردن فایل ها توی پرستاشاپ یا نه !با نرم افزار زند هم مشکل دارم اونم پس از کدکردن توی بخش ماژول ها که وارد میشم نصف صفحه رو سفید می کنه !ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 کد کردن ماژول های پرستاشاپ کمی دردسر داره ، باید خیلی چیزا رو رعایت کنید ، باید با آخرین نسخه برنامه های ذکر شده و نسخه های قانونی کار کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javadstx ارسال شده در دی 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 کد کردن ماژول های پرستاشاپ کمی دردسر داره ، باید خیلی چیزا رو رعایت کنید ، باید با آخرین نسخه برنامه های ذکر شده و نسخه های قانونی کار کنید .با سپاس از پاسخگوییتان ، باید بگم که اخرین نسخه ioncube رو با قیمت 199دلار خریداری کردم و کاملا هم قانونی هست.منظورتون از خیلی چیزها رو رعایت کنید نفهمیدم.به نظر اصلا پرستاشاپ نمی تونه لودر نرم افزار ioncube رو شناسایی کنه و بهش وصل شه !اگه شما با این نرم افزارها کارکردید ممنون میشم تجاربتون رو در اختیارماهم بزارید.باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javadstx ارسال شده در دی 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 لازم به توضیح است که تمامی کلاس ها و چیزای دیگه رو میشه کد کرد و راحت هم جواب میده ولی ماژول ها به نظر نمی تونند لودر رو شناسایی کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .