softpeik ارسال شده در دی 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2013 سلامعنوان محصولاتی که به سایت اضافه می کنم شامل حروف انگلیسی هست که این کلمات به صورت حروف بزرگ نوشته میشه که نمی خوام اینجوری بشهلطفا راهنمایی کنیدمثلا من می نویسم Microsoft بعد تو سایت اینو نشون میده MICROSOFT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2013 سلامآدرس ؟احتمالا با تنظیم css قالب مشکل حل میشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
softpeik ارسال شده در دی 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2013 Taktrain.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2013 قالب بسیار زیبایی دارید و همونظور که عرض کردم نیاز به ویرایش css داریدبا طراح قالب در تماس باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .