reza2011 ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 سلام خدمت دوستان عزیز من یک مازول بلاگ برای پرستاشاپ 1.5می خوام .نسخه ی 1.4را روی 1.5 نصب می کنم چواب نمی ده لطفا اگه کسی نسخه ی 1.5 سراغ داره راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 نسخه ۱.۵ به صورت تجاری موجودهمشکلاتی داره در حال رفعش هستمبرای خرید با من تماس بگیریداز بازارچه یا پیام خصوصی Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moh-23 ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 این ماژول چه کار میکنه ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 سلامیک وبلاگ داخل فروشگاه خواهید داشت که میتوانید مطالب آموزشی، اخبار و ... را از این طریق به نمایش بگذاریدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
canon ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 سلامیک وبلاگ داخل فروشگاه خواهید داشت که میتوانید مطالب آموزشی، اخبار و ... را از این طریق به نمایش بگذاریدموفق باشیدببخشید این دمو هم داره تا ببینیم/ یا فروشگاهی که از این ماژول استفاده میکنه را نشون بدید باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .