tehranwifi ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 شما باید گزینه "بازدید برای هر مشتری" را در ماژول "بررسی داده های آماری" را فعال کنید تا بتوانید صفحاتی را که هم اکنون مشتری های شما بازدید می کنند، ببینید. کسی میدونه از کجا فعال میشه ؟ http://upload7.ir/images/23114512925825446427.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 پیکربندی ماژول کندوکاو داده های آماری Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 آقای دانوش دوست من شما مجبور نیستید به کسی پاسخ بدید هر بار شما راهنمایی کردید گونگ پیچیده و پر حاشیه دوست من یا اصلا آدرس ندید یا اگر هم میدهید درست و کامل بدید من از شما معذرت میخوام که اینقدر واضح انتقاد می کنم اما واقعا شما مجبور نیستید وقتی سرتان شلوغ است یا دوست ندارید پاسخ کسی را بدهید با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 سلامدوست عزیز جواب به این روشنی دادند عوض تشکر طعنه میزنیدشما به خودتون اصلا زحمت بررسی رو نمیدید و میخواین لغمه آماده تحویل بگیریداولا که تو خود هشدار به زبان شیرین فارسی نوشته که "بازدید برای هر مشتری" در ماژول "بررسی داده های آماری" رو فعال کنیدثانیا چون ترجمه ها متفاوت هستند دانوش جان اسم ماژول رو تصحیح کردند تا شما متوجه بشیدفکر میکنم شما اصلا صفحه ماژولها رو تا به حال ندیده باشیدقبل از سوال پرسیدن، پیشنهاد میکنم چند ساعت وقت بذارید و قسمتهای مختلف پرستا رو بررسی کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 من قصد بیمنتی یا بی احترامی به دانوش را نداشتم ما چاکر شما و دانوش جان و آقا بهمن هستیم که این همه خدمات رایگان به ما میدید ولیدوست من تو جواب هایی که از سمت دانوش میاد خیلی مختصر و حرفه ای است واسه ما مبتدیا کمی دشواره بازم از همه شما تشکر می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2013 من جواب دیگه ای غیر از این بلد نبودمجوابش همین بود. منم همینو نوشتم. نه حرفه ای گفتم نه اختصار بیجا به کار بردم! Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2013 آقا دانوش من به عنوان عضو کوچیک این انجمن از طرف همه بچه ها از شما و تیم خوبتان کمال تشکر و قدر دانی را داریم و همیشه به ما یاری رساندید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .