maghsoomi ارسال شده در دی 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2013 ForbiddenYou don't have permission to access /prestashop/index.php on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the requسلام . سایت ما خود به خود با ارور بالا مواجه شده و باز نمیشه . دلیلش چی می تونه باشه چیکار کنم درست شه .به پورتال های دیگه دسترسی دارم و حتی سی پنل و فقط پرستا مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2013 سلامهیچ مشکلی خود بخود ایجاد نمیشهاگه شما هیچ تغییری ندادید و ماژول جدیدی نصب نکردید، قطعا مشکل از سرور هستموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali302134 ارسال شده در تیر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 Forbidden You don't have permission to access /prestashop/index.php on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the requسلام . سایت ما خود به خود با ارور بالا مواجه شده و باز نمیشه . دلیلش چی می تونه باشه چیکار کنم درست شه .به پورتال های دیگه دسترسی دارم و حتی سی پنل و فقط پرستا مشکل داره این مشکل میتونه خطای دسترسی یا پاک شدن و یا تغییر نام فایل ها هنگام جابجایی رخ میده اگه دسترسی به محتویات سایتتون دارید روی هاست تنظیمات زیر رو بررسی کنید به زبان ساده تر وقتی وارد هاست شدید از قسمت public_html دسترسی فایل ها و پوشه هارو بررسی کنید دسترسی پوشه ها رو بررسی کنید ببینید روی 755 تنظیم شدن یا خیر و سپس دسترسی فایل ها ک باید روی 644 تنظیم شده باشن ممکن است فایل مورد نظر حذف شده باشه در مرحله بعدی فایل htaccess رو باید بررسی کنید ازین فایل یک نسخه پشتیبان روی هارد بگیرید و از هاست پاکش کنید و رفرش کنید اگه مشکل حل نشد یه فایل با نام htaccess درست کنید ک خالی باشه و دوباره رفرش و سایت رو بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali302134 ارسال شده در مرداد 6، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2018 با سلام خود پوشه public_html ممکن است روی 755 ست شده باشد ک این باعث ایجاد خطای 403 میشه , دسترسی این پوشه باید روی 750 ست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اسفند 30، 2021 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2021 سلام منم مشکل ارور 403 رو دارم البته روی بعضی از محصولات که میخوام قیمت رو مثلا ابدیت کنم متوجه این مشکل شدم فایل htaccess هم در شاخه پابلیک وجود نداشت که از همین فروم دانلود کردم و در مسیر اصلی سایت آپلود کردم و همچنین در منوی تنظیمات + seo و url آشنا را غیر فعال و دوباره فعال کردم ولی متاسفانه مشکل برطرف نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .