niloofar ارسال شده در دی 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2013 سلاممن میخواستم پرستا 1.5.4 رو روی یه addone domain نصب کنم.تمام فایلهای پرستا رو منتقل کردم ولی وقتی آدرس سایت رو میزنم فقط یه صفحه خاکستری رنگ میاد هیچی توش نیست. آدرس پوشه نصب رو هم که میزنم باز همینجوریه.با فایر باگ ارورش رو نگاه کردم یه چیزی درباره گوگل میزنه:"NetworkError: 403 Forbidden - http://www.google.com/ads/search/module/ads/1.0/c0c1572ecfc47420b1e568325ad98d36d91d0dbb/n/domains.js"domains.jsReferenceError: google is not definedمیخواستم ببینم نصب پرستا روی دامین ادوان مسیر خاصی داره؟ یا اینکه دسترسی پوشه ها رو باید عوض کنم؟ یا چی؟اطلاعات اضافه:پنلم دایرکت ادمین هست.تمام فایلهایی که اول به صورت روتین روی هاست هستن (یه سری صفحات مربوط به خطا و پوشه cgi-bin) رو هم پاک کردم تاثیری نداشت.فایل مربوط به نصب پرستا شاپ 1.5 رو هم خوندم چیزی ننوشته بود...من قبلا هم این فروشگاه رو روی دامین های دیگه نصب کرده بودم و مشکلی نداشتم.ممنون از لطف شما ادیت: این هاستی که من دارم از قبل روش یه وردپرس هم نصب دارم. آلان دو تا دامین دارم که هر کدوم یه پوشه جداگونه برای خودشون دارن. سایت اول که داره کار میکنه ولی این دامین دوم که به عنوان ادوان درست کردم و میخوام روش پرستا رو نصب کنم جواب نمیده.باید کدی چیزی به جایی اضافه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2013 دوست من شما یه فایل ساده index.html اونجا بذارید ببینید دسترسی بهش داریداین که یه صفحه خاکستری میبینید ارتباطی به پرستا نداره Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در دی 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2013 دوست من شما یه فایل ساده index.html اونجا بذارید ببینید دسترسی بهش داریداین که یه صفحه خاکستری میبینید ارتباطی به پرستا نداره Sent from my Xperia using tapatalk 4این کار رو کردم هیچی برام نمیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2013 خب مشکل به هاستتون مربوط میشه نه به نصب پرستا در ادان دامین Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در دی 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2013 خب مشکل به هاستتون مربوط میشه نه به نصب پرستا در ادان دامین Sent from my Xperia using tapatalk 4باید به هاستم بگم چیکار کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در دی 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2013 خوبمن با پروایدر هاستم تماس گرفتم و مشکل رو مطرح کردم. ظاهرا که مربوط به دامین میشد. به هر حال مشکلم حل شد و بی دردسر فروشگاه رو نصب کردم.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .