h007 ارسال شده در دی 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2013 سلامماژولی میخواستم که به صورت لایه لایه عضو ها بتونن زیر مجموعه هم بشن و نسبت به عضوی که زیر مجموعه میشه تخفیفی ارايه کنههست چنین ماژولی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2013 نه نیست ، باشه هم خیلی گرون خواهد بود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2013 بعید میدونم نمونه خارجی هم داشته باشه.جزئیات رو به بازارچه ارسال کنید بررسی و براورد هزینه بشه Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2013 سلامماژولی میخواستم که به صورت لایه لایه عضو ها بتونن زیر مجموعه هم بشن و نسبت به عضوی که زیر مجموعه میشه تخفیفی ارايه کنههست چنین ماژولی ؟ من درست متوجه موضوع نشدم اما اگر چیزی مثل Referral Program مد نظر داشته باشید، نمونه ی خارجی داره که البته هزینه ای بالغ بر 30 یورو داره:http://addons.prestashop.com/en/social-commerce-facebook-prestashop-modules/2244-advanced-referral-program.html برای تهیه ی اون می تونید به دوستان در بازارچه مراجعه کنید. هرچند که بومی نوشتن این ماژول شاید بهتر باشه که باز اونم باید با دوستان بازارچه صحبت کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ccli ارسال شده در بهمن 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2016 یه جایی جناب دانوش فرموده بودند که از بخش آمار میشه همکار تعریف کرد. من رفتم دیدم به نظر میرسه همینه. به ازای کلیک، عضویت و فروش میشه براش درصد در نظر گرفت اما هر کاری کردم جواب نداد. دوستان اگر آشنایی دارند کمک کنند ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .